Forum Fantastyka Star Trek vulkanska pieknosc T'Pol...

vulkanska pieknosc T'Pol...

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
  • Author
    Participant

wlasnie obejrzalem 9 odcinek ENT 1 Civilization, gdzie T'Pol w ramach przebrania, miala dlugie wlosy. musze przyznac, ze nadal jestem pod wrazeniem. wygladala naprawde niesamowice 😀

EddieGcT
    Participant

Hehe fakt wygladala calkiem niezle 🙂 oby tylko wyglad nie pozostal jej jedynym atutem, mam nadzieje ze ta postac bedzie caly czas ewoluowala

Krusty
    Participant

Ja tam wole pewną romulankę o wdzięcznym imieniu Donatra

4mami
    Participant

ja tam bardzo lubie T'Poldzisiaj mam dzien ENT 😀 wlasnie przed chwila uslyszalem, ze na ENT jest tylko 85 osob zalogi. wydawalo mi sie, ze zaloge tak wielkiego statku mozna liczyc w setkach, a tu nawet 90 ich nie ma. to byl duzy szok dla mnie

Falschirmjager
    Participant

I tak wiadomo, ze Topolka to romulanska agenta spod znaku sierp... ee .. Tal Shiar ;P

EddieGcT
    Participant

Czy ja wiem, NX-01 chyba az taki bardzo duzym okretem nie jest, swoja droga tez przeciez nie beda na poklad pakowac zalogi ile da sie upchac w kajutach 🙂

Merkav
    Participant

Ja tam nie wiem co wy w niej widzicie 😕 Nic specjalnego 😉

Coen
    Participant

Z tego co wim to NX ma około 100m długosci

Vidmo
    Participant

Ja tam wole pewną romulankę o wdzięcznym imieniu Donatra

Zgadzam się Donatra jest niezła (przeglądałem nawet jej biografie 😉 jak mam w zwyczaju to robić 🙂 ) , chociaż zgodnie z tematem musze stwierdzić, że T Pol wygląda całkiem całkiem 😉 i to niezależnie od ułożenia i długości włosów 😛

mnemen
    Participant

Hehe fakt wygladala calkiem niezle 🙂 oby tylko wyglad nie pozostal jej jedynym atutem, mam nadzieje ze ta postac bedzie caly czas ewoluowala

Znając twórców, zamiast ciągłej ewolucji będzie skokowa co kilka odcinków epizod tylko o niej, tak jak to robią z większą częścią załogi mostka 🙂

4mami
    Participant

byl juz taki epizod 😀 tytul FUSION i T'Pol przezywa w nim hmmm 8) rozterki seksualne 😀 😀 😀

Tazman
    Participant

Ja tam ją pamiętam jako starą vulkankę z TOS'atak mi się przynajmniej wydaje 🙂 był tam taki jeden odcinek chyba chodziło o ponfar ( nie pamiętam jak to się pisze vulkanologiem nie jestem ) Spocka.

Piotr
    Keymaster

[...]

A nie chodzi o T'Pel?

Tazman
    Participant
    Quote:
    Quote:
    [...]

A nie chodzi o T'Pel?

Psiakrew może masz rację dawno temu to oglądałem,

a czy jest jakaś różnica ❓ 😉

Tom
    Participant
    Quote:

A nie chodzi o T'Pel?

O ile mi wiadomo, to T'pel jest żoną Tuvoka. Chodzi Wam pewnie o T'pau.

Te Volkanki mają wszystkie takie podobne imiona: T'pol, T'pel, T'pau. Czy ktoś zna więcej?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram