wlasnie obejrzalem 9 odcinek ENT 1 Civilization, gdzie T'Pol w ramach przebrania, miala dlugie wlosy. musze przyznac, ze nadal jestem pod wrazeniem. wygladala naprawde niesamowice 😀
ja tam bardzo lubie T'Poldzisiaj mam dzien ENT 😀 wlasnie przed chwila uslyszalem, ze na ENT jest tylko 85 osob zalogi. wydawalo mi sie, ze zaloge tak wielkiego statku mozna liczyc w setkach, a tu nawet 90 ich nie ma. to byl duzy szok dla mnie
Czy ja wiem, NX-01 chyba az taki bardzo duzym okretem nie jest, swoja droga tez przeciez nie beda na poklad pakowac zalogi ile da sie upchac w kajutach 🙂
Ja tam wole pewną romulankę o wdzięcznym imieniu Donatra
Zgadzam się Donatra jest niezła (przeglądałem nawet jej biografie 😉 jak mam w zwyczaju to robić 🙂 ) , chociaż zgodnie z tematem musze stwierdzić, że T Pol wygląda całkiem całkiem 😉 i to niezależnie od ułożenia i długości włosów 😛
Ja tam ją pamiętam jako starą vulkankę z TOS'atak mi się przynajmniej wydaje 🙂 był tam taki jeden odcinek chyba chodziło o ponfar ( nie pamiętam jak to się pisze vulkanologiem nie jestem ) Spocka.