Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › USS Kabaczeq
Witam w Niezależnym Dziale Satyrycznym TSS 🙂
Będą tu prezentowane rozne dziwne rzeczy jakie wyprawia nasze dowództwo... łacznie ze zdjęciami, logami i innymi dowodami rzeczowymi 😉
Na początek... czy widzieliście serial South Park? ;P
Oto South TSS... wszelkie podobieństwa są zamierzone ;P
Pani kapitan 🙂
Pierwszy... chyba każdy zna jego imie 😉
Savi... znany rownież jako pequ... bez wiekszych zasług na TSS... za to lubi pejczyki 😉
Trzmielu aka Bzykadło 😉
Vashar... wkurzony Romulak, który pewnie da w tube za umieszczenie tego tu ;P
Na dziś to wszystko... diiiissmiiissed cadets 😉
Wasz Pokładowy Invigilator 🙂
UPDEJT South TSS 🙂
Anonimowy Grafik dorobił jeszcze jeden obrazek... kolejna załogantka... RRRrrromulanka 😀
Witam 😉
Pewnie niektórzy zastanawiają się, czym starsi rangą oficerowie zajmują się między jedną misją a drugą... jak odpoczywają i co robią na kanale ircowym #trek.pl 😉
Może ten krótki log nieco przybliży nam wszystkim prawdziwe oblicze oficerów TSS 😉
Dzisiejsza sztuka chyba zasługuje na tytuł: "Nieoczekiwana zamiana miejsc"
W rolach głównych: Piotr jako Vashar, Vashar jako Piotr, Fixer jako Fixer, Omega tym razem jako Omega i oczywiście Kruella jako dama z patelnią 😉
Kazano mi to wkleić... nie wiem kto, kiedy i po co 😉
http://cytaty.kofeina.net/?301
a.... i podobno Kapitan ma tego nie oglądać.... więc... Latynos proszona o nie patrzenie 😛
[23:18] * OmegaOne sie po kryjomu puka w czolo ... masazyk - I stopien do kontroli umyslu ... eh ze tez niektorzy tego nie wiedza ;]]
[23:19] * Beherit^ sie budzi...co ladnie ?:)
[23:19] <_piotr_> ten kto da adres cytatow cpt juz nie zyje ;>
[23:19] <_piotr_> nic nic
[23:19] <_piotr_> spij
[23:19] <_piotr_> ;>
[23:20]
[23:21] * Kruellita idzie po inwigilatora >:>
[23:21]
[23:21] <_piotr_> bo cpt moze byc zazdrosna ;>
[23:21]
[23:22] <_piotr_> kapitan TSS
[23:22]
[23:23] <_piotr_> niewazne... ciesz sie masazykiem
W związku z coraz bardziej rosnącym popytem na teflonowe patelnie... Zakłady Ceglarskie TalShiar rozszerzyły swój asortyment o nowiutki model rrromulańskich patelni wzmacnianych podwójną warstwą teflonu 😉
Patelnia nie zawiera konserwantów i nie była testowana na zwierzętach 😉
Dla pierwszych stu osób zestaw cegieł ponaddźwiękowych 😀
Jak doniósł So... e... Anonimowy Informator, na pokładzie #trek.pl pojawiła się nowa osoba... płci żeńskiej... nasz FO przystąpił do działań flirtowo-zaczepnych ;)Czy będzie nowy rrrromans? Czy szykuje się kolejna aferrra? Co na to DL? ;)Oto skrrromny log 😀 [10:09]
A jednak... aktualizacja kabaczqa jeszcze przed uruchomieniem trek.pl 😉
Anonimowy Grafik tym razem się rozleniwił przy South TSS... zobaczcie sami... żadnych kolorków, jeno tylko zeskanowane 😉
Oto Obronca Wiary Trekowej, Nasz Guru w Trekowej Sekcie Startrekowej - Piotr 😉
Nasz Miracle Webmaster, FIXERRRR! 😉
DarkLady... może nie widać dokładnie, ale jako Persefona 😉
Ten osobnik to sam Architekt Forum... Omega 😉
Gul Tom, z Kasty Grammar Police 😉
A to co prawda nie forumowiczka, ale oswojona wampirzyca pokładowa... Beherit 😈
Co tu duzo mówic... SolSius - klingonczyk jaki jest kazdy widzi (i czuje) 😉
To miejsce dedykowane wszystkim kadetom TSS, którzy wkrótce będą wysyłani na niebezpieczne misje 😉
Wszystkim osobom, które zostały narysowane po raz pierwszy w South TSS, gratuluje debiutu w Kabaczqu 😉
Witajcie Załogo! 😉
Przechodziłem dzisiaj korytarzem koło ambulatorium i nagle... poczułem miły zapach jedzonka 🙂
Bez wahania wpadłem do siedziby CMO... i co zastałem? Rrrromulanka pichciła sobie budyń! 🙂 No i co w tym dziwnego? Ano to, jaki to był budyń... nawet dostałem łyżeczke... pycha :]
Pod poniższym linkiem znajdziecie opakowanie po budyniu... mniam 😉