Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 1,596 total)
  • Author
    Participant

Zdrowia, szczęścia i słodyczy, kadet Tom życzy. 😀

Kronos
    Participant

Odemnie też wszystkiego najlepszego, zdrowia dużo kasy i wszystkiego co dusza zapragnie 😀 Ps: no to ja się też przyznam urodzinki mam 17 sierpnia 😉

drupi
    Participant

Dziekuje dziekuje no to piekna tradycja nam sie tworzy 😀 Niechaj wszyscy powiedza kiedy sie narodzili

Seldon
    Participant

No to ja również życzę ci wszystkiego najlepszego. 😀 A sam mam urodzinki dopiero 7 marca. 😕

EddieGcT
    Participant

Ehhhhh spoznione bo spoznione ale szczere :)Wszystkiego naj naj naj, szczescia, zdrowka i czego sobie tylko wymarzysz :DCoz jak juz wszyscy pisza to i ja napisze 🙂 moje urodzinki byly juz dawno bo 10 marca

fluor
    Keymaster

Fluor zabiegany i niestety nie może się logować tak często jak chce. Wszystkim, którzy jeszcze nie dostali ode mnie (a należy im się 😛 )życzeń ::hug:: najlepszego 😀

Piotr
    Keymaster

Uwaga! Dzis wielki dzien dla Kasty Obsydianowej. ;> Ich agent udajacy kadeta TSS i ciagle myslacy ze Dowodztwo o tym nie wie (;) ), konczy dzis 18 lat. Wszystkiego najlepszego, Tom. Nie przesadz z canar. 😉

Liranna
    Participant

Ja Ci również życzę wszystkiego najlepszego oraz spełnienia marzeń.

mattik
    Participant

Wszystkiego kardazjańskiego... i gdyby ktos chciał wiedziec to jutro ja mam urodziny 😈 .

Vashar
    Participant

Uwaga! Dzis wielki dzien dla Kasty Obsydianowej. ;> Ich agent udajacy kadeta TSS i ciagle myslacy ze Dowodztwo o tym nie wie (;) ), konczy dzis 18 lat. Wszystkiego najlepszego, Tom. Nie przesadz z canar. 😉

Dolaczam sie do zyczen... wszystkiego trrrrekowego i duzo kardasjanskich przyjemnosci 😉

PrzeSzkoda
    Participant

Wszystkiego najlepszego dla Toma życzy moja skromna osoba. Niechaj ST nigdy Ci się nie znudzi. 😉

Fixer
    Participant

Ja tez dolaczam sie do życzen :)Duzo zdrowia, szczescia... no i star treka w zyciu 😉

Coen
    Participant

Wszystkiego najlepszego Tom. Więcej Treka niż będziesz mógł obejrzeć, więcej kanar niż będziesz mógł wypić, więcej potraw z sosem jamak niż będziesz mógł zjeść oraz więcej kardazianek niż będziesz mógł ...

Tego wszystkiego ci życzę z okazji urodzin

Vidmo
    Participant

Przy dzisiejszym dniu radości, życzę stu lat pomyślnosci. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie! :DZ życzeniami dla Toma Vidmo

Romulanka
    Participant

Rowniez wszystkiego najlepszego i 100 latek szczescia :)[miejsce na wreczenie romulanskiej cegly w ozdobnym opakowaniu] 😉

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 1,596 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram