Ehhhhh spoznione bo spoznione ale szczere :)Wszystkiego naj naj naj, szczescia, zdrowka i czego sobie tylko wymarzysz :DCoz jak juz wszyscy pisza to i ja napisze 🙂 moje urodzinki byly juz dawno bo 10 marca
Fluor zabiegany i niestety nie może się logować tak często jak chce. Wszystkim, którzy jeszcze nie dostali ode mnie (a należy im się 😛 )życzeń ::hug:: najlepszego 😀
Uwaga! Dzis wielki dzien dla Kasty Obsydianowej. ;> Ich agent udajacy kadeta TSS i ciagle myslacy ze Dowodztwo o tym nie wie (;) ), konczy dzis 18 lat. Wszystkiego najlepszego, Tom. Nie przesadz z canar. 😉
Uwaga! Dzis wielki dzien dla Kasty Obsydianowej. ;> Ich agent udajacy kadeta TSS i ciagle myslacy ze Dowodztwo o tym nie wie (;) ), konczy dzis 18 lat. Wszystkiego najlepszego, Tom. Nie przesadz z canar. 😉
Dolaczam sie do zyczen... wszystkiego trrrrekowego i duzo kardasjanskich przyjemnosci 😉
Wszystkiego najlepszego Tom. Więcej Treka niż będziesz mógł obejrzeć, więcej kanar niż będziesz mógł wypić, więcej potraw z sosem jamak niż będziesz mógł zjeść oraz więcej kardazianek niż będziesz mógł ...
Przy dzisiejszym dniu radości, życzę stu lat pomyślnosci. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie! :DZ życzeniami dla Toma Vidmo