Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,596 total)
  • Author
    Participant

Tak teraz siedząc wpadłam na pomysł 🙂 Jako, że nie powinno być to żadną tajemnicą, kto ma kiedy urodziny, tak wiec przypominam, że 28. 04. swoje urodziny obchodzi Pierwszy Oficer TSSu.

Tom
    Participant

To całkiem ciekawy pomysł, coś takiego można by włączyć do ogólnych informacji o osobie w profilu. Jakby co to moje są 16 grudnia.

Piotr
    Keymaster

[...]

No i sie zemscilas, tak jak obiecalas prawie rok temu... Eh Ty... 😉 Dzieki. 🙂

fluor
    Keymaster

No i jak Piotr... urządzasz jakieś party na czacie czy coś z tej okazji?? 8)

OmegaOne
    Participant

yeah zapowiada sie pidzama party 😉

Q
    Participant

Moze jakas imprezka w Krakowie zorganizowac???

NAJLEPSZEGO PRZYJEMNEGO ITD ITP...

Liranna
    Participant

03.05. ma swoje urodziny właścicel serwera http://www.trek.neostrada.pl czyli call8.

Qbah
    Participant

Wszystkiego najlepszego, Piotr! Niech Twoja asymilacja do Kolektywu bedzie jak najmniej bolesna 🙂 I jak najszybsza :)PS. Ja tam sie urodzilem 13.01 🙂

Kronos
    Participant

Odemnie też wszystkiego najlepszego, niech twoi wrogowie uciekają w popłochu Pierwszy 😀

Vashar
    Participant

Jak to zwykło się między trekkerami mawiać... Wszystkiego trekowego Piotr! :)Dużo szczęścia, radości, zdrowia i spełnienia marzeń! 😀

Liranna
    Participant

Pierwszy: Nie pozostaje mi nic innego, jak też życzyć Ci wszystkiego naj, a resztę to przeczytaj w pocztówce 😉

A ja nie powiem kiedy mam urodziny.

Slawek
    Moderator

Ja życzenia już składałem na GG, ale ponownie życze dużo treka, zdrowia, pieniędzy, spełnienia mażeń sukcesów w miłości (bo to najważniejsze) i... czego sobie tylko zapragniesz.Wiedz, że mimo, iż nie spotkaliśmy się nigdy (btw to nigdy innego żywego trekera poza mną to nie widziałem) to uważam Cię za dobrego kumpla, miłego i dyskretnego, który pomoże kiedy tylko potrafi i wywiązującego się z obietnic.

Piotr
    Keymaster

A ja nie powiem kiedy mam urodziny.

Bez obawy, ja powiem kiedy masz urodziny, zamieszcze niedlugo komunikat. 😉

Coen
    Participant

Ja również życze Panu Komandorze wszystkigo najlpszgo. Zdrowia szczscia pomyślnosci, moc piniedzy i radosci 🙂

Romulanka
    Participant

Wszystkiego najlepszego, Piotrze. Reszta życzeń została dołączona do rrromulańskiej cegiełki. 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,596 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram