Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Star Trek Państewka Tura 62 Informacje i zmiany

Tura 62 Informacje i zmiany

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

Tura zrobiona i wysłana.

Ogłoszenia i reklamy:

-Technodyne Industries dementuje podane wcześniej informuje że otwarto cztery nowe połączenie pasażerskie. Otwarto tylko 3, ponieważ Imperium Klingońskie przedstawiło warunki na które Technodyne Industries nie ma wpływu.

-Axelrod Transtellar z dumą ogłasza że otwarto połączenie pasażerskie Królestwo Krenim - Son'a, Królestwo Krenim - Kzinti, oraz Królestwo Krenim - Dominium. Zapraszamy do podróży, liniowce Axelrod Transtellar są najszybszymi i najbardziej luksusowymi okrętami w galaktyce.

-Rhodesian Rendezvouz z ogłasza że otwarto nowe połączenie pasażerskie Królestwo Krenim - Hydran.

-Odbyły się wyścigi u Aksani: Witam państwa na kolejnych wyscigach, zawodnicy zajeli juz swoje miejsca i są gotowi do startu. START! Zawodnicy ruszyli! Ooo przybywa nowy statek i przecina trase zawodów, wyprzedza zawodników i... kszzzz...  kszzzzzz...  kszzzzzz...

We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.

Wygrana Borga przez K.O.

Aksani ogłoszają że wyścigi zostaną powtórzone w turze 63.

128110866856687356d2ce6-685846-wm.jpg

Pitmistrz
    Participant

No nie no, wszystkiego bym się spodziewał ale nie tego że Borg nas złamie w wyścigu.

Po za tym Federacja chciała by oficjalnie złożyć oficjalny protest przeciwko niezapowiedzianym zawodnikom i żąda powtórzenia wyścigu. <_<

Yoko Hino
    Participant

Tura poszła.

Mamy nowego chętnego do gry, wybał do prowadzenia Breenów. Mam nadzieje że dokończymy jego państwo przed 63 turą. 🙂

Jest 1/3 rozkazów na turę 63.

fluor
    Keymaster
    Yoko Hino
    Participant

Typowe Klingońskie posiedzenie rządu. 😉

tumblr_m9qhpibBoU1rfn0sio1_1280.jpg

Yoko Hino
    Participant

Jest 2/4 rozkazów na turę 63.

Yoko Hino
    Participant

Jest 3/4 rozkazów na turę 63.

Poczekamy jeszcze troche na Breenów, może tym razem się załapią. 🙂

fluor
    Keymaster

Czekamy czy nie czekamy? 😉

Yoko Hino
    Participant

Ja już zwątpiłem i jestem w połowie tury.

Nowy ma problem że mu ktoś lapka skroił, wiec taki jest problem. Tury będziemy robić wedle harmonogramu, jak on w końcu swoją ture zrobi to wtedy dołączy.

Brak kontaktu z Bajoranami i Dominium, ich państwa w takim razie przechodzą w NPC. Dodatkowo Q zakonczył dowcipy i Bajoranie wracają do pierwotnego rozmiaru. (i tak upadły Bajorańskie sny o potędze XD)

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram