Forum Fandom Kluby i grupy TrekSfera TrekSfera 2013 - wrażenia po

TrekSfera 2013 - wrażenia po

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author
    Keymaster

Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z tegorocznej TrekSfery i PolConu.

Melnikor
    Participant

Po fakcie będę złośliwy i powiem iż news był nieprecyzyjny PolCon wcale nie ruszył w czwartek (no dobra ruszył dla grupy szczęśliwców/wybranych/zapobiegawczych), w czwartek ruszyła kolejka na PolCon ;P

Piotr
    Keymaster

Czyżbyś był na PolConie? 😉

Melnikor
    Participant

Tak, i nawet nawiedzałem TrekSferę ;P

Piotr
    Keymaster

Straszni ludzie, nie? 😉 Mam nadzieję, że było fajnie.

Melnikor
    Participant

Ludzi da się znieść ;P (pytanie czy oni dali radę znieść mnie), bardziej przerażające były Tribble 🙂

fluor
    Keymaster

O Melnikor, jestem ciekawy co sądzisz o naszym bloku.

Melnikor
    Participant

O Melnikor, jestem ciekawy co sądzisz o naszym bloku.

Ha tak coś czułem że nie załapałeś jak się przedstawiałem ;P a co do oceny to fakt że starałem się być prawie na wszystkich prelekcjach mówi samo za siebie 🙂

FAB
    Participant

chciałem być na treksferze. Ale jak się dowiedziałem co się działo w czwartek... to sobie darowalem. PORAŻKA! (wrażliwych przepraszam za duże litery).

fluor
    Keymaster

Szkoda, że przegapiłem i miło słyszeć, że się podobało.FAB: Wpadka organizacyjna jest niezaprzeczalna i była zaskoczeniem dla wszystkich (bo Avangarda to doświadczona ekipa). Sensownie udało się to naprawić dopiero w piątek i od tego dnia już było płynnie (z tego co wiem).

Dalek
    Participant

Dobrze, że wpuszczali na kartę miejską ;P

Melnikor
    Participant

Wpuścili by i na kartę członkowską klubu miłośników kamieni polnych, byle było zdjęcie i dane personalne.

Eviva
    Participant

Poza Kolejkonem w czwartek prawie wszystko było ok. Bawiliśmy się znakomicie, aczkolwiek szkoda, ze dali nam tak małą salę. Ogólnie Politechnika wydała mi się mało dobra, w dodatku damy miały poważny problem natury sanitarnej i musiały łamać sztywne tabu dotyczące obszaru off limits. SGGW było dużo bardziej przyjazne, szkoda tylko, że tak daleko ode mnie... Mimo to głosowałabym za SGGW na przyszły rok.

Melnikor, ja też Cię jakoś nie kojarzę z ksywki... Widziałam Cię?

Melnikor
    Participant

Widzieć, raczej widziałaś chociaż bezpośrednio ze sobą nie rozmawialiśmy. Na zdjęciu grupowym takie wysokie w okularach z długimi włosami w tylnym rzędzie mniej więcej na środku.

fluor
    Keymaster

Zapraszam na IRC-owe podsumowanie TrekSfery w sobotę o 18 na naszym kanale

Użytkownicy FB mogą zerknąć także na tego linka

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram