Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Trek.pl wroci?

Trek.pl wroci?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 239 total)
  • Author
    Participant

Wiecie, kiedys czekalem na powrot treka, codziennie sprawdzalem czy wrocil... Po jakims czasie powstal nawet zaklad, co wroci szybciej trek.pl czy efotka.pl 🙂 Niedawno zauwazylem, ze mi to juz wisi. Za dlugo was nie bylo. Wystarcza mi startrek.com i startrek.pl + emule do Enta. Nara, moze kiedys (jesli trek naprawde wstanie) to wroce

Liranna
    Participant

W takim razie nie pozostaje mi nic innego, tylko Cię pożegnać. Było miło, ale wszystko ma swój początek i koniec.

OmegaOne
    Participant

[..]

buhahaha ;] a poza tym to no comment 😉

powiem tak jest blizej niz dalej ;]

Curz
    Participant

ja caly czas czekam.... 🙂

Liranna
    Participant

No i bardzo dobrze. Cierpliwość zostanie nagrodzona 🙂

Vidmo
    Participant

Unimatrix takich stronek jak startrek.pl i startrek.com jest dziesiątki ale takiego świetnego forum trekowego jak ma trek.pl nie ma żadna strona 😛

Vashar
    Participant

No i bardzo dobrze. Cierpliwość zostanie nagrodzona 🙂

A ja nie dość, że czekam, to jeszcze jestem w załodze!... ale to akurat chyba nie będzie nagrodzone 😉

OmegaOne
    Participant

Jakby bycie w zalodze nie bylo dla ciebie wystarczajaca nagroda 😉 Taka nobilitacja, ta slawa, ten prestiz, ta wladza, kobiety lgna jak szczujki do miodu a temu jeszcze malo ... 8)

Vashar
    Participant

Jakby bycie w zalodze nie bylo dla ciebie wystarczajaca nagroda  😉 

Taka nobilitacja, ta slawa, ten prestiz, ta wladza, kobiety lgna jak szczujki do miodu a temu jeszcze malo ... 8)

Kurcze... z tego co mówisz, to fajnie być w sekcji inzynieryjnej ;))

Slawek
    Moderator

Jakby bycie w zalodze nie bylo dla ciebie wystarczajaca nagroda  😉 

Taka nobilitacja, ta slawa, ten prestiz, ta wladza, kobiety lgna jak szczujki do miodu a temu jeszcze malo ... 8)

Eeee... Porucznik T'Reker do mostka. Czy ja aby na pewno jestem w załodze 😉 ??

tolo
    Participant

Wiecie, kiedys czekalem na powrot treka, codziennie sprawdzalem czy wrocil... Po jakims czasie powstal nawet zaklad, co wroci szybciej trek.pl czy efotka.pl 🙂 Niedawno zauwazylem, ze mi to juz wisi. Za dlugo was nie bylo. Wystarcza mi startrek.com i startrek.pl + emule do Enta. Nara, moze kiedys (jesli trek naprawde wstanie) to wroce

Również chciałbym wiedzieć czy wróci. Miałem kiedyś pocztę na Trek.pl, ale to już niestety przeszłość.

Liranna
    Participant

Wrócić wróci, niestety nie jesteśmy w stanie dać wszystkim kont pocztowych, dlatego są one zarezerwowane tylko dla załogi.

kryzysik
    Participant

Wrócić wróci, niestety nie jesteśmy w stanie dać wszystkim kont pocztowych, dlatego są one zarezerwowane tylko dla załogi.

Szkoda a mialem na nadzieje na konto z fajna domena 😥

to może dowiem sie jakie trzeba spełniac warunki aby stać się członkiem załogi 😉 ❓

Liranna
    Participant

Trzeba pracować, pracować, pracować, ...... i jeszcze raz pracować. Pisać newsy, hasła do encyklopedi itp Zgłaszasz sie do FO i on przydziela Ci zadanie, jeśli sie wywiązujesz, nie marudzisz i nie trzeba Cie do niczego zmuszać i poganiać, to zostajesz przyjęty, ale na tym nie koniec, Później trzeba pracować dalej, bo jak nie to można równie szybko załoge opuścić, jak się do nie weszło. A teraz radzę się zastanowić, czy jeszcze chcesz dołączyć do załogi 😈

OmegaOne
    Participant

Eh szefowa tak straszy cywili ;]Jeszcze sie zaden nie zglosi na jelenia ... eee ... ochotnika i dopiero wtedy bedzie ;]Na pocieszenie dodam tylko ze kazdy kiedys byl kadetem... no prawie kazdy... Vashar zawsze mial szerokie plecy ;] nie zebym cos insynuowal ;]

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 239 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram