The Niners

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Moderator

Dołączona grafika
    Polska flota The Niners oraz jej klingoński odpowiednik The House of Nine powstały z myślą o miłej atmosferze i wspólnej zabawie w gronie osób zgromadzonych wokół serwisu STOnline.pl, ale i nie tylko. Naszą ideą jest przede wszystkim zrzeszenie sympatycznych graczy o zróżnicowanych upodobaniach i umożliwienie im swobody w rozgrywce bez jakichkolwiek sztucznych zobowiązań czy formalności. U nas nie uświadczysz przesadnej biurokracji i będziesz traktowany na równi ze wszystkimi, niezależnie od stylu czy częstotliwości rozgrywki.

Co oferujemy?

Miejsce do porozmawiania w przyjaznej atmosferze - moderowany kanał STOnline.pl - oraz dział na forum Trek.pl, gdzie uzyskasz odpowiedzi na swoje pytania, niekoniecznie wstępując do floty. Wspólne wykonywanie misji fabularnych i drużynowych, zwłaszcza Special Task Force oraz Fleet Action. A gdy już się u nas zadomowisz, uzyskasz też swobodny dostęp do banku floty oraz wszelkich usług wspólnie wybudowanej bazy - wszystko bez nadmiernej biurokracji czy zbędnego rygoru.

Czego oczekujemy?

Trzech rzeczy - kultury osobistej, choć minimalnego poszanowania języka ojczystego oraz poczucia humoru. 😉
    Nie wymagamy od nikogo używania komunikatorów głosowych, rejestracji na forach, ani numeru buta, ale każdy przejaw aktywności będzie mile widziany, doceniany, a nawet wynagradzany.

Jeśli szukasz aktywnej floty z fajną atmosferą, lubisz pograć w grupie, a męczy Cię chaos panujący na innych chatach, lub po prostu potrzebujesz porad - zajrzyj na kanał STOnline.pl. Być może nabierzesz ochoty, by zostać z nami na dłużej. Zapraszamy!

Kontakt: kanał STOnline.pl, @Suavek, @wmoonstorm, @Jamjumetley, @Kovals

• This topic was modified 3 years ago by Slawek.
    • This topic was modified 3 years ago by Slawek.
    THEPOLAK
    Participant

Jak można dołączyć do waszej floty?

Melnikor
    Participant

Co prawda ja nie z Ninersów, ale proponuję przeczytać jeszcze raz końcówkę posta:

Kontakt: kanał STOnline.pl, @PiotrM, @Suavek, @wmoonstorm, @Jamjumetley

Dariusz
    Participant

Podajcie mi namiar na TS może być na PW

Juz nieaktualne. Znalazłem wątek na forum z danymi

Girwan
    Participant

a ja się dziś wpisałem do tej floty 🙂

dzięki za przyjęcie 🙂

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram