Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Survivors 2 Ed. - propozycja

Survivors 2 Ed. - propozycja

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 87 total)
  • Author
    Participant

Juz sie robi ;>

Kaleh
    Participant

Ależ wam trzeba po dwa razy przypominać :>Już do roboty... bo Cobrah wraca na dniach i ma zobaczyć porządek w królestwie RPG 😉

I. Thorne
    Participant

Jak wraca to może na stacja wreszcie upadnie na Galen :>Zresztą mam jak zwykleogromny problem: kim się zająć w pierwszej kolejności? Bo majorem się juz zająłem (zajęłam) :>

Kaleh
    Participant

UWAGA UWAGA!!!!!!Postanowiłem częściej tu wpisywać, a co za tym idzie żądam tego samego. Daję w sumie czas do nadchodzącego weekendu na odpisanie przez wszystkich graczy bądź zdecydowaną deklarację zaprzestania gry.

Kaleh
    Participant

Jutro dopisuję kolejny rozdział. Niezależnie czy Eric się zjawi czy nie. Powinienen poinformować, że jego postać przechodzi w zawieszenie to bym ją prowadził jakiś czas... a tak tkwimy w martwym punkcie... :[

I. Thorne
    Participant

Pewnie znów mu się komp spalił :>No i nasz MG też ma opóźnienia w bitwie, nieprawdaż??? :>

I. Thorne
    Participant

Czy tak długo Secali szykuja przyjęcie? :>Czas odpisać bo Apanachi zostanie w tym bajorańskim uniwersum :>

CoBrah
    Participant

Ferengi się nam gdzieś zapodział.Pewnie poszło o dziewczyny dabo na przyjęcie 😀

I. Thorne
    Participant

Poszedł na ilość, nie na jakość i przedobrzył.Nawet Ferengi nie ma sznas z całą piętnastką :> :sf: = :ble:

Kaleh
    Participant

Hmmmm...... no ja czekam na Eryczka 😉 Niech szybko wraca bo zaraz mnie tu w ciąg szkoleń wepchną i znów internet to ja w weekendy będę widział 🙂

I. Thorne
    Participant

Cytat z 27 grudnia :>

Jutro dopisuję kolejny rozdział.

No to sobie ostro poczekamy bo Erica jak nie widać to nie widać. Jak wróci to urwę mu te admiralskie epolety, a później głowę :>

Kaleh
    Participant

Wrobię go w coś za karę. Pokieruję postacią i zrobię zeń pośmiewisko ;>Albo gorzej..... zaśpi na spotkanie 😀

CoBrah
    Participant

To może dopisz rozdział i poprowadź narracyjnie Ferengiego. Bo sie nie doczekamy...

Kaleh
    Participant

Ok, ok, ok.... jak już nawet CoBrahovic nalega to w weekend dopiszę.... tzn może nawet jutro. Zależy czy połączenie przyspieszy i czy się komp w Kostrzynie nie wyłoży :>

I. Thorne
    Participant

Trochę późno, ale lepiej niż wcale.A gdzie reszta???

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 87 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram