Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Survivors 2 Ed. - propozycja

Survivors 2 Ed. - propozycja

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 87 total)
  • Author
    Participant

Witamy w drugiej edycji Survivors RPG. Aktualnie budowany jest świat więc proszę czekać ciepliwie. Wszelkie zgłoszenia proszę wrzucać na tenże temat lub osobiście do Mistrza Rozgrywki czyt. MNIE :>

W najbliższym czasie zapoznam was z kilkoma propozycjami, rozpatrzymy je i wybierzemy najlepszą opcję by oddać się radosnemu zagubieniu w świecie nie istniejącej rzeczywistości... zapraszam do rozgrywki!

I pamiętajcie: Przeżyją tylko najsilniejsi...

I. Thorne
    Participant

Ja jak zwykle się zgłaszam, aby wreszcie definitywnie ubić CoBrahovicia.

Kaleh
    Participant

Rozumiem że grasz panią pułkownik Nersą? Może dasz jej jeszcze jakiś rys przygód w czasie tej półtorarocznej przerwy w fabule? Jakieś opowiadanie czy co?

I. Thorne
    Participant

Muszę pomysleć. Może jakaś malutka intryga w Senacie? Ktoś bruździ tatusiowi? Zaczynam obmyślać fabułę...Dodatek:Myślałem o opowiadaniu. W którym roku zaczyna się 2 część Survivors? Waham się między misją dokopania Klingonom lub inwigilacją Dominium.

Romulanka
    Participant

Tez sie zglaszam. Cel - zapewne zmniejszenie poglowia zielonokrwistych w galaktyce :>

I. Thorne
    Participant

I Ty Brutusie przeciwko mnie? 🙂

Kaleh
    Participant

Chyba naszej Romulance spodobała się jej mała gorącokrwista bohaterka 😀 Raczej wojny z Dominium i związane z tym niepokoje w galaktyce...

Eric Keitel
    Participant

Też się zgłaszam 😉 BTW, szukacie moze kogoś z SFI? :]

I. Thorne
    Participant

Zawsze szukamy nowych celów dla naszych dezruptorów i noży. 🙂

Anonymous
    Guest

A może znalazło by się miejsce dla jakiegoś podwójnego agenta należącego w rzeczywistości do S31 ?? :ninja: Ja osobiście SFI się brzydzę ;D Chętnie popolowałbym za to na Romków , Kardachów, dżemy i Klingony....

I. Thorne
    Participant

CoBrah jest od Sekcji, ale zawsze możesz być byłym agentem. Szczegóły poda Kaleh. A nie chciałbyś być Kardachem? Tylko jego brakuje do wesołej gromadki...

Eric Keitel
    Participant

Też nie lubię SFI - ale chcę być członkiem wywiadu, a S31 jest zajęta. A Najbardziej lubię Federację - wniosek prosty...

I. Thorne
    Participant

A może z Fercata zrobimy prostego farmera, który przez przypadek wplątuje się w walkę wywiadów ( i wszystkich dokopuje 🙂 ).

CoBrah
    Participant

Ja jak zwykle się zgłaszam, aby wreszcie definitywnie ubić CoBrahovicia.

I vice versa. Tylko ta odwieczna walka napelnia zycie Cobrahovica sensem 😀

Oczywiscie ja tez zglaszam sie do gry 🙂

Kaleh
    Participant

Z Fercata zrobimy spokojnego hodowcę kwiatów z Bajor... który przypadkiem wcześniej był specjalistą od wybuchów w czasach okupacji :DA tak serio... rzucajcie propozycje a propos klimatu rozgrywki, zawiązani9a intrygi itp. Rozpatrzę i najprawdopodobniej wplotę w zwój wydarzeń :>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 87 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram