Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Subiektywny przegląd premier kinowych sci-fi

Subiektywny przegląd premier kinowych sci-fi

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Mimo, że środek lata to umiarkowanie interesujący czas dla kinomaniaków, przeglądając trailery natknęłam się na kilka interesujących propozycji, których fani scifi nie mogą przegapić. Szykuje się gorąca druga połowa lata i początek jesieni.

Oczywiście najważniejszy - Start Trek Beyond, już od tygodnia gości na dużych ekranach, uprzejmie proszę nie spoilować, bo ŚDM nie pozwoliły mi jeszcze przedrzeć się do kina 😉

W najbliższy piątek będziemy mogli premierowo zobaczyć Suicide Squad w pełnej krasie. Bardzo mi się ten trailer spodobał, ma zupełnie inny klimat od tego czym raczono nas do tej pory. Ocieplenie wizerunku przed premierą?

9 września na ekrany wchodzi nowa propozycja od Ridleya Scotta i już samo nazwisko powinno zagwarantować pełne sale kinowe, jednak po trailerze Morgan mam dziwne, deja vu, że już to gdzieś widziałam. Wam też Morgan przypomina Avę z Ex Machina? Powtarzalność motywu to nie jedyny zarzut, jaki mam po tym trailerze. Mam nadzieję, że film okaże się zdecydowanie lepszy, niż się zapowiada, a nie będzie to tylko uboższy re-make filmu Alexa Garlanda.

Z ciekawych propozycji na uwagę zasługuje jeszcze Nerve. Wchodzący na ekrany w pierwszy wrześniowy weekend film z opisu dystrybutora określony jako thriller, mnie jednak bardziej kojarzy się z ponurym reality show. Czymże różni się główna bohaterka od stada zombie uganiającymi się za Pokenmonami?

Do zobaczenia w kinach!

swgs1994
    Participant

Coś czuję, że Will Smith wreszcie znalazł sobie idealną rolę (sarkazm).

Romek 63
    Participant

To może i ja coś tu dorzucę:

Pierwszy zwiastun Passengers

http://www.geekweek.pl/aktualnosci/27343/pierwszy-zwiastun-passengers

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram