Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek Starship Creator

Starship Creator

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Participant

z tego co wiem to masz na dysku bt - nie wiem jak to wyglada w tej wersji co ty masz ale u mnie na wersji burst wystarczy kliknac w link ( a najlepiej plik .torent sciagnąc na hdd ) i bt już go zassysa - u mnie szło miejscami ok. 100 kb/s 😉 - link do pliku .torent masz na samej górze pierwszej strony tego posta ( 3 czy 4 post w tym temacie )

a co do emule , moze ci coś poradza na tej stronie :

http://outs.pl/~siekacz/IB/index.php?act=SF&f=41

Gosiek
    Participant

brakowało mi 18 MB ! komputer się zresetował a emule usunął creatora !!

To ściągałeś tego Creatora emulem czy torrentem?

Jeżeli emulem przyjrzyj sie dobrze co widać w zakładce transfer a jeżeli (jak wcześniej pisałeś) torrentem to powinien wznowić transfer. Po prostu kliknij jeszce raz na link z którego zacząłeś ściąganie i wskaż programowi ten sam katalog docelowy co poprzednio. Jeżeli pliku faktycznie tam nie ma to zainstaluj sobie innego klienta sieci torrent - np. polecanego przreze mnie CVS-a - on nie ma problemów ze wznawianiem transferów.

jestem na przedzawałowym !

Easy man, easy 😉 od tego się nie umiera. Poboli 😥 i przestanie.

Jean Luck Picard
    Participant

ściągałem mułem! A to nie jets pierwszy raz jak tak mi się zrobiło !=/2=

mattik
    Participant

Może mi ktoś powiedzieć skąd wziąśc i jak działa ten wasz MUŁ.

Reyden
    Participant

tu masz poteżne forum na temat tego P2P i siecii ED2000 ( Edonkey 2000 ):

http://outs.pl/~siekacz/IB/index.php?act=SF&f=41

tam tesz masz linki do stron z klientami siecii

Xalein
    Participant

I tyle krzyku o taka gre, ktora mnie zawiodla na calej linii 😥

Slawek
    Moderator

I tyle krzyku o taka gre, ktora mnie zawiodla na calej linii 😥

Dokładnie. Wg. mnie ciężko to nazwać grą. Bardziej bajer na 10min by się pobawić stateczkami (i tak mało kombinacji). Klikasz misje i czekasz aż się wykona... ech... ciekawe jaki jest Starship Creator Warp 2.

Zarathos
    Participant

Ktos tu, T'reker chyba, pisal ze chce starfleet academy ... tia. T'reker. Ja mam, ale po niemiecku. Jak jestes zainteresowany zapraszam na maila - zarathos1@poczta.onet.pl.

Slawek
    Moderator

Nie, dzięki. Po zagraniu w ST: Invasion po 'germańsku' mam uraz do gier w innym języku niż angielski...Ale dzięki za propozycje.

mattik
    Participant

Ja mam po angielsku Starfleet Academy, sciągałem z TrekDown, ale to nie jest obraz tylko jakis rip.

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram