Forum Fandom Kluby i grupy ISS Paradox Star Trek XI - premiera w Warszawie

Star Trek XI - premiera w Warszawie

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Author
    Participant

Godziny seansów w Złotych Tarasach: 09:20 | 12:00 | 14:40 | 17:20 | 20:00 | 22:40 Rozumiem że pada na 20:00?

fluor
    Keymaster

20 to dobra godzina 🙂 Dzisiaj zarezerwuję miejsca.

The D
    Participant

Dla mnie 19. to minimalne minimum. 20. Jest optymalna 🙂

fluor
    Keymaster

Naliczyłem 15 osób póki co... swoją drogą premiera o 9 rano? To nas docenili 😉

fluor
    Keymaster

OK, jest rezerwacja na moje nazwisko, rzędy X/XI, 15 osób. Będziemy oglądali treka w największej sali kina (na 780 osób). yay 🙂 Rezerwacja jest anulowana o 19:30, więc proszę wszystkich o stawienie się o 19 w kinie celem zakupienia biletów. Jeżeli chcecie przyjść na last minute to możecie mi przekazać pieniążki - kupię bilet przed wygaśnięciem rezerwatu. Za nikogo nie zakładam, bo mnie nie stać, mój nr kom 667 682 666.

mogh
    Participant

OK, jest rezerwacja na moje nazwisko, rzędy X/XI, 15 osób. Będziemy oglądali treka w największej sali kina (na 780 osób). yay 🙂 Rezerwacja jest anulowana o 19:30, więc proszę wszystkich o stawienie się o 19 w kinie celem zakupienia biletów. Jeżeli chcecie przyjść na last minute to możecie mi przekazać pieniążki - kupię bilet przed wygaśnięciem rezerwatu. Za nikogo nie zakładam, bo mnie nie stać, mój nr kom 667 682 666.

czy jeszcze moge dopisac sie do listy, czy rezerwowac indywidualnie?

pzdr

fluor
    Keymaster

mogh, na wszelki wypadek zarezerwuj, bo były już kłopoty ze znalezieniem miejsc na sali dla 15 osób... Jak coś się zwolni to będę pisać.

fluor
    Keymaster

Osobom, które nie przekazały mi specjalnych instrukcji dotyczących zakupu biletów informuję, że zbieramy się o 19:00 przed kinem (jest tylko jedno wejście) na trzecim piętrze Złotych Tarasów. Rezerwacja wygasa o 19:30, więc jeśli nie zdążycie musicie radzić sobie z zakupem miejsc.

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram