Forum Fandom Kluby i grupy Pomorskie Forum Treka Star Trek w Grudziądzu

Star Trek w Grudziądzu

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Author
    Participant

No i po spotkaniu 🙂 Według mnie było bardzo udane. Pełen raport można przeczytać >>TU<<

Pozdrawiam 🙂

Kaleh
    Participant

Chodzą słuchy że do miasta przyjadą bydgoscy Regenci tzn. Ambasador Co'Brah i Pułkownik Kaleh 😉 Jakie czeka nas przyjęcie? O ile w ogóle to pasuje 🙂 Tzn. Sobota tzn. Pojutrze tzn. in Festung Graudenz 🙂

I. Thorne
    Participant

Mi tam pasuje, w razie czego odwołąm sesje w Neuroshimę.Jak inni chcą zobaczyć pojedynek to zapraszam do siebie.A przyjęcie czeka ostre - nikt ni ewróci żywy, zginą zarówno Ferengi jak i Dominium...

CoBrah
    Participant

Ferengi raczej nie przyjedzie. Ja za to sie zjawie, to juz postanowione 🙂 I pojawie sie zapewne dzieki uprzejmosci PKP okolo godziny 11. A czy Dominium zginie, to sie okaze,latwo skory nie sprzedam 😀

Kaleh
    Participant

Ferengi raczej nie przyjedzie. Ja za to sie zjawie, to juz postanowione 🙂 I pojawie sie zapewne dzieki uprzejmosci PKP okolo godziny 11. 

A czy Dominium zginie, to sie okaze,latwo skory nie sprzedam 😀

[post="26888"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

No ja też się zjawię tyle że Cobrah nadjedzie z zachodu a ja ze wschodu 🙂 Ale obydwoje zlądujemy o tej samej porze 🙂 No 🙂 I mam nadzieję że zjawią się nie tylko karciarze 🙂

Zarathos
    Participant

sobote mam wolna wiec forumowy maruda-federasta tez sie moze zjawic 😀 a co do ferengi i dominium - wspomnijcie manewr picarda i nasza flote nad Cardassia Prime i wyciagnijcie z tego wnioski 😀

Kaleh
    Participant

No to zbierze się pewnie jakaś mała gromadka podejrzanie wyglądających ludzi 🙂 A może jeszcze ktoś? W razie czego będziemy ścigać ludzi z distruptorami po Grudziądzu 😉

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram