Forum Fandom Kluby i grupy Pomorskie Forum Treka Star Trek w Grudziądzu

Star Trek w Grudziądzu

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author
    Participant

Witam

Ostatnio wraz z I. Thornem stwierdziliśmy iż miło by było spróbować zorganizować spotkanie Trekerów z okolic naszej małej mieściny. 😉

Miejscem spotkania miałby być oczywiście Grudziądz. Gdzie dokładnie i kiedy to ustalimy jeszcze ale na razie chcielibyśmy spytać czy są wśród czytelników forum osoby które chciałyby przyjechać na takie spotkanie. Czekamy na wasze zgłoszenia 😉

Pozdrawiam

Zarathos
    Participant

No ja nawet nie musze przyjezdzac - chyba ze 2-ka z Mniszka do centrum 😀

I. Thorne
    Participant

Ja oczywiście też się pisze na spotkanie, szczególnie z Legatem...

Piotr
    Keymaster

Sugestia, podobnie jak w przypadku spotkania w Krakowie - porozsylajcie informacje, np. na listy dyskusyjne. A nuz zbierze sie spora grupka i zaczniecie organizowac regularne spotkania.

Kronos
    Participant

Piotr dzięki za dobre rady ;)No to mamy już trzy osoby 🙂 nieźle jak na początek. Chym I. Thorne czy Legat ma zabrać ochronę ? 😉 może Federacja planuje zamach ;DMożemy zacząć planować jakiś termin.....Może napiszcie kiedy wam najlepiej pasuje i może niech każdy zaproponuje jakieś miejsce. Wtedy łatwiej coś ustalimy. I Thorne jak pisał w dziale RPG będzie miał teraz trochę ograniczony dostęp do Internetu więc ten temat może być dobrym miejscem by dogadać szczegóły. Mi osobiście pasuje każdy termin.....No może poza poniedziałkami i środami po południu. Na razie soboty do 15:00 też odpadają ale po 15 nie ma sprawy ;).A co do miejsca..... Chym jest kilka spokojnych lokali w mieście gdzie można pogadać przy piwie i np. bilardzie ;)Pozdrawiam

Zarathos
    Participant

W taka pogode piwo, to chyba grzane :D. Ja w zasadzie codziennie jestem wolny, ale po 16-tej. Zapuscil juz ktos info na pogfa i gdzie sie jeszcze da??

I. Thorne
    Participant

Ja jestem chwilowo zawsze wolny, więc dostosuję się do innych.I tylko nie spotykajmy się w MCDonaldzie bo nie bedzie spokoju.PS. Jeśli ochrona będzie ładna to Legat może zabierać 😀

Kronos
    Participant

Oficjalny termin spotkania fanów Star Trek w Grudziądzu to 19 grudnia, niedziela.

Miejsce spotkania Rynek godzina 12 😉 Za jasnego powinniśmy się znaleźć bez problemu.

Zapraszamy wszystkich serdecznie 😀

W razie wątpliwości personalnych na miejscu hasło TSS powinno rozwiać wątpliwości 😀

Pozdrawiam i do zobaczenia 😉

Voy
    Participant

No nie. Zalogowalem sie dzien za pozno na forum 😉 Ja mieszkam w 3miescie wiec jesli macie zamiar w najblizszym czasie sie spotkac to chetnie sie zjawie.PS. A nie, zle przeczytalem ;P 19 grudnia... Hmm, nie jest zle. Pytanie tylko, czy mozna sie wbic?No tak, spojrzalem na rozklad pociagow i juz wiem, ze moge sobie odpuscic przyjazd. Moze kiedy indziej.Pozdrawiam,

Kronos
    Participant

Witam :)Szkoda że nie dasz rady, ale nie martw się. To dopiero próba zorganizowania pierwszego spotkania fanów Star Trek na tych terenach. Jeśli nam to wyjdzie to kto wie może będą następne, a wtedy postaramy się je ułożyć tak aby i przyjezdnym pasowało :)Byłoby fajnie gdyby takie spotkania regionalne weszły nam w krew ale zobaczymy. Na razie będą na pewno trzy osoby Ja, Zarathos i I. Thorne. Ale że ogłoszenie o spotkaniu można znaleźć w różnych miejscach 🙂 więc nigdy nic nie wiadomo. Rynek w Grudziądzu nie jest taki mały chyba wystarczy, najwyżej choinkę przestawimy trochę 😀 Pozdrawiam

Voy
    Participant

A nie moglibysmy umowic sie na jakims neutralnym gruncie? Np w Malborku? Oczywiscie nie w ta niedziele ale jakos na przyszlosc. Chodzi o to, ze do Grudziadza jezdza 3 pociagi dziennie (a przynajmniej tak wynika z rozkladu) a do M-ka sa co godzine. Poza tym, mamy mniej wiecej podobna droge do przebycia.

Zarathos
    Participant

Mozna zorganizowac w przyszlosci spotkanie w malborku, czemu nie.

Kronos
    Participant

Myślę podobnie, spotkania możemy organizować za każdym razem w innym miejscu ( oczywiście mam na myśli okolicę ) Właściwie nawet i Gdańsk wchodzi w rachubę jako miejsce spotkania, zwłaszcza jak się zrobi cieplej, morze i te sprawy 🙂 Sam znam tam parę osób więc może i więcej zamaskowanych trekerów tam się ukrywa 🙂

Niestety nasze kochane PKP obcina systematycznie połączenia z Grudziądzem. Chyba chcą nas odciąć ;> Na szczęście jest jeszcze dość często kursujący PKS 🙂

Odnośnie Malborka, chym ja go nie znam jako tako ale jest blisko więc nie ma kłopotu. Przy okazji można Zamek zwiedzić :). Voy bywasz często w Malborku ?

Voy
    Participant

Tylko w wakacje gdy organizujemy pod zamkiem zloty Diablo 😉

I. Thorne
    Participant

Oglądałem nowy rozkład jazdy PKP i nie narzekajcie. Tylko niedziela jest zdechła. W inne dni nie ma dużego problemu z jazdą do Gdańska i z powrotem.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram