Forum Trek.pl Newsy Star Trek Star Trek na DVD i Blu-Ray 17. listopada

Star Trek na DVD i Blu-Ray 17. listopada

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 60 total)
  • Author
    Participant

Po prostu wolę mieć towar kupiony taniej i przyniesiony pod nos.

Ja akurat pracuję w takich godzinach, że 90% zakupów internetowych kończy się odstaniem swojego w kolejce na poczcie albo zabawą w kotka i myszkę z kurierem. Ostatnio zarejestrowałem się w systemie paczkomaty 24/7, ale projekt dopiero raczkuje i nawet Merlin, który jest oficjalnym partnerem nie oferuje takiego sposobu wysyłki.

Silver Phoenix
    Participant

Zamawiaj dostawę na adres pracy 😉 Nie wszędzie się na to pozwala, ale jest to całkiem niezła metoda - zwłaszcza, jeśli ma się dobre układy z sekretarką bądź magazynierami.

zdarom
    Participant

Albo jeśli szef nie jest świnią.

Jamjumetley
    Participant

No, to mamy już potwierdzone okładki dla każdego z wydań: TrekMovie.

Osobiście, najbardziej podoba mi się wersja dla wydania 1DVD.

Aquenral
    Participant

Zdecydowanie, bo reszta jest po prostu brzydka. Ciekawe kto im to projektował 😛

The D
    Participant

Zamawiaj dostawę na adres pracy 😉 Nie wszędzie się na to pozwala, ale jest to całkiem niezła metoda - zwłaszcza, jeśli ma się dobre układy z sekretarką bądź magazynierami.

Tu sytuacje mam bardziej skomplikowaną, bo firma zajmuje się głównie outsourcingiem. Tak więc większość czasu spędzam w biurowcu TP na Kazimierzowskiej, gdzie nie ma nawet portierni, tylko ochrona, która zwykle nie wpuszcza ludzi bez plakietki. Chociaż raz zamówiłem tak monitor LCD i wlokłem go potem przez pół miasta pod pachą :).

Zdecydowanie, bo reszta jest po prostu brzydka. Ciekawe kto im to projektował 😛

Może w naturalnych warunkach, a nie na sztucznym białym tle będzie wyglądać lepiej. Ale i tak do jednopłytowej nie ma startu. Ciekawe czy w anglii będą takie same wydania, bo na sąsiednim forum ktoś wyhaczył sklep z tanią wysyłką dvd.co.uk.

Flashbones
    Participant

Tak ta okładka jest zdecydowanie najlepsza, ale nie jest rewelacyjna, taka średnia, w sieci można znaleźć o wiele ładniejsze.

The D
    Participant

Albo to pomyłka pracowników sklepu, albo jednak brytyjski wydawca ma więcej gustu niż amerykanie. Popatrzcie sobie na wydanie jednopłytowe: http://www.dvd.co.uk/DVD/Star-Trek-XI-1-Di...087/product.htm i dwupłytowe: http://www.dvd.co.uk/DVD/Star-Trek-XI-2-Di...179/product.htm. Niestety nie doszukałem się informacji o wersjach językowych :/

Jamjumetley
    Participant

Wygląda, że Brytyjczycy się albo rzeczywiście wyłamali (co pochwalam), albo nie uaktualnili swoich stron. Na Amazonie jest podobnie:

• 2 DVD (wygląd ten sam co na dvd.co.uk)
    • 1 DVD (okładka inna niż na dvd.co.uk - najładniejsza jaką dotąd widziałem)
    biku1
    Participant

Tak naprawdę, to jeszcze nie wiemy czy w ogóle dostanie się u nas wersję 2x DVD...

Wygląda na to, że w Polsce będzie można kupić 2 płytowe wydanie w wersji steelbook za 69 zł --> Star Trek (2009) - steelbook (2DVD) 🙂

zdarom
    Participant

To bardzo dobra wiadomość i jeszcze ta cena 🙂

Flashbones
    Participant

Miłe zaskoczenie, na pewno kupie, cena naprawdę 🙂

Lo'Rel
    Participant

Nie jest chyba jednak tak tragicznie w tym naszym kraju 🙂

zdarom
    Participant

Ale lepiej się zbytnio nie nastawiać, nie wiadomo jak to jeszcze będzie.

Slawek
    Moderator

W empiku dwupłytowy Star Trek 5zł taniej - 64zł. Można zamówić do odbioru w lokalnym sklepie, gdyby na półce nie było, i zaoszczędzić na wysyłce. http://www.empik.com/star-trek-2-disc-stee...,prod24050082,p

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 60 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram