Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek Star Trek: DS9 - The Fallen

Star Trek: DS9 - The Fallen

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Participant

Czy ktoś grał? I czy ktoś przeszedł w całości wszystkimi postaciami??Co o niej sądzicie? 😉

Reyden
    Participant

Ja ją przeszedłem dosyć dawno ( z 1 temu), miałem wersje PL, gra ogólnie dobra, ale krótka, można tez się do paru rzeczy przyczepić

Unicorn
    Participant

No właśnie... ja nie mogę przejść Worfem 🙁 Zatrzymałam się na USS Ulyssesie, nie wiem jak to przejść 🙁 niestety...

Domko
    Participant

Też przeszedłem całą grę wszystkimi postaciami i też dość dawno.Powiedz, w którym momencie się zatrzymałaś, to może Ci pomogę (jak będę pamiętał ten fragment).

Unicorn
    Participant

Jak muszę zamontować ładunki wybuchowe na opuszczonym statku... tam jest taki zalany korytarz od turbowindy... nie wiem gdzie dalej iść 🙁

Domko
    Participant

Chyba trzeba wskoczyć gdzieś do wody - możliwe, że w turbowindzie. Ale nie jestem pewien.

Unicorn
    Participant

Ale tam nic nie ma 🙁 Bo Sisko trzeba było do góry wskoczyć na następny poziom, ale Worfem nie można, więc nie wiem 🙁

Domko
    Participant

No to klops, bo już nie pamiętam... Chętnie bym pomógł, ale nie mam pod ręką tej gry, a już na pewno zapisu z tego momentu. Tak na marginesie, moim zdaniem misja na Ulysesie jest jedną z najfajniejszych. Może po prostu lubię klimat zniszczonych statków. :)Co do pytania z samej góry (czyli co sądzę o tej grze) to uważam ją za całkiem fajną. Gdyby tak nie było nie przechodziłbym jej wszystkimi trzema postaciami. :)Niestety, uważam, że jakość spolszczenia tej gry pozostawia wiele do życzenia. Do tego głosy nagrane są ciszej niż w oryginale - słychać to najlepiej, gdy postać ginie, bo jej okrzyk jest kilka razy głośniejszy (zostawiono ten z oryginalnej wersji gry). Do tego teksty takie jak np. wypowiedź Bashira: "załoga została zarąbana"...Ale fabuła i sama gra rekompensuje te negatywy.

Unicorn
    Participant

Szkoda 🙁 Będe musiała pomęczyć się sama ;DTak, gra mi się bardzo podoba. Masz rację Domko... wersja polska jest uboga. A słychać też orginalny głos Worfa (jego okrzyk bojowy). Ale w gierke gra się bardzo fajnie 😉

Slawek
    Moderator

Na Googlach na pewno znajdziesz opis gry.

A sama gra niezła, ale polska wersja to porażka...

Unicorn
    Participant

Niestety... szukałam i nie znalazłam 🙁 no ale trudno się mówi ;D

Slawek
    Moderator
    Raider71
    Participant

A ja tez gralem, kiedys chyba nawet przeszedlem...A teraz z nudow sobie w nia pogrywam.Nie wiecie czy nigdzie nie ma pliku anglizujacego gre?I takie pytanie:Kiedys mi sie udalo, ale teraz jak gram w pierwsza misje Nerys to nie moge przekroczyc ostatnich drzwi w wiezy... Jak to zrobic?

Krusty
    Participant

Postanowiłem odświeżyć troche temat. Powiem krótko gre uważam za jedną z najlepszych w świecie treka dlatego ostatnio postanowiłem do niej wrócić. Oczywiście wersja polska którą posiadam nie wchodziła w rachubę(wole angielską). Przy poszukiwniu odpowiednich patchy natknąłem się na ciekawego moda chociaż właściwe słowo to fanowski zestaw misji.Convergence bo o nim mowa dostaracza kawał dobrej zabawy: akcja jest szybka, fabuła trzyma klimat DS9, zagadki są przemyślane i wciągające jednym slowem polecam i to bardzo gorąco.

Sai
    Participant

No i nie mogę się połączyć ze stroną z linka. Spróbuje jeszcze jutro. Miało być tak pięknie, już chciałem szukać opakowania z grą.Eee... nawiasem mówiąc wersja polska nie jest aż tak zła. Fakt, ma potknięcia które mnie zdziwiły, bowiem pudełko dumnie nosiło znaczek jednego z polskich portali ST, więc zakładałem że lokalizacja będzie dopieszczona w każdym calu.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram