Forum Trek.pl Newsy Star Trek Star Trek Beyond?

Star Trek Beyond?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Keymaster

aQWkLOX.jpg

Pojawiła się wiarygodna plotka, że trzeci film w uniwersum stworzonym przez J. J. Abramsa będzie nosił tytuł Star Trek Beyond. Przynajmniej taką nazwę niedawno zarejestrowano w MPAA, ale z braku potwierdzenia od ekipy tworzącej sequel, nie można przesądzać, że chodzi o nowy film.

Jedynym dobrym źródłem na temat fabuły filmu - przynajmniej na razie - są tylko słowa współscenarzysty Simona Pegga. Mówił on już kilkukrotnie, że nowy Star Trek to powrót do korzeni, gdzie najważniejszy był duch eksploracji i przygody.

Jako że film to na razie jedna wielka, w miarę wiarygodna teoria, nam pozostaje się martwić polskim tytułem. Bo bardzo prawdopodobny wydaje się kolejny "ciemny" potworek. Może "Podróż poza Star Trek"?

Źródło: TrekMovie

snowman
    Participant

Tak na szybko proponuję "Star Trek: W nieznane" zaś dla hecy mogę dorzucić jeszcze "Star Trek: Zaświaty" lub "Star Trek: Po drugiej stronie". 😀

Jamjumetley
    Participant

Skoro "To infinity... and beyond!" z Toy Story przetłumaczono: "Na koniec świata i jeszcze dalej", a poprzedni Trek miał zamienione miejscami tytuł i podtytuł, to może Dalej Star Trek? 😛

Slawek
    Moderator

Poza Star Trekiem.

I. Thorne
    Participant

Eksploracja? Nowe rasy i pokojowy kontakt? Bez jaj, znajda Ikonian i im wp... albo oni nam. Sorry, ale ta linia czasowa to nie moja linia czasowa.

Cross
    Keymaster

Eksploracja? Nowe rasy i pokojowy kontakt? Bez jaj, znajda Ikonian i im wp... albo oni nam. Sorry, ale ta linia czasowa to nie moja linia czasowa.

Lepiej bym tego nie ujął.

Lo'Rel
    Participant

Amen

Q__
    Participant

Dość ciekawe spojrzenie na Beyond:
    https://www.youtube.com/watch?v=U7pc_2uJgpg

Q__
    Participant
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram