Forum Fantastyka Star Trek ST Deep Space 9 MOVIE!!!

ST Deep Space 9 MOVIE!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Participant

Do you love ST Deep Space 9? Want to see a movie, or at least a TV mini-series?

There is the official (online) “Make a DS9 Movie “ Campaign on web at http://www.ds9movie.trekster.us/

You can sign petition online(it's very easy to do), and even better send letters or postcards to Rick Berman (producer). Paramount Studios considers each letter representative of the opinions of 1’000 people.

O`mus
    Participant

No nie znowu petycje, ale może coś zmieni.......... może. W każdym razie ja podpisałem. Wg mnie warto poświęcić kilka sekund niż nie robić nic.

Coen
    Participant

Możecie mnie doliczyc

Xalein
    Participant

Jestem osoba numer 21090, ktora ta petycje podpisala 😆

Arecki
    Participant

Gdyby załoga DS9 pojawiła się w nowym filmie to byłoby naprawdę fajnie. Jednak nie ma co liczyć na pojawienie się samej stacji, a szczególnie jej wnętrz, gdyż zaraz po skończeniu kręcenia serialu plan rozebrano. Makiety zostały częściowo wykorzystane do innych produkcji a reszta została po prostu zutylizowana.

Krusty
    Participant

A ile to juz petycji już ja podpisałem 😉 ale nie zaszkodzi podpisać następnej zwłaszcza w tak słusznej sprawie, chociaż jak napisał Arecki szanse są mniej niż minimalne.

Gosiek
    Participant

Film z załogą DS9 to byłaby (a raczej mogłaby być) piękna sprawa. Pod jednym warunkiem - że nie będzie go robił duet B&B, którego ostatnie dokonania hmm... powiedzmy, że nie dają nadziei na zrobienie czegoś na poziomie. Obawiam się jednak, że z tej petycji (podobnie jak z wielu innych) nic nie wyjdzie...PS. Ta strona z petycją okropnie wolno chodzi. 😈

Tom
    Participant

Coooz... to marzenie scietej glowy, ale podpisac mozna, co zreszta wlasnie zrobilem 😉

r_ADM
    Participant

a ja mimo, ze bardzo lubie ds9, nie podpisze. ds9 na srebrnym ekranie sie skonczylo i nic tego nie zmieni. nawet jesli to w tej chwili trekiem nie zajmuja sie ludzie, ktorym bym byl sklonny powierzyc ds9. poza tym ds9 ma kontynuacje. wlasciwie to juz ukazuje sie 9 sezon(sic!).

Q
    Participant

Ja jestem 21096 chyba od wczoraj glosowali tylko ludzie z Trek.plJak mi tego treka nie zrobia to sie nimi Continuum zajmie! ! ! 😈 😈 😈

VolKhen
    Participant

pozatym ds9 ma kontynuacje. wlasciwie to juz ukazuje sie 9 sezon(sic!).

Mowisz o kontynuacji ksiazkowej?

r_ADM
    Participant

^indeed

mattik
    Participant

Fajnie by było gdyby powstał taki film czy mini-serial, ale nie wierzę w skuteczność tej petycji, ale petycje oczywiście podpisałem (nr. 21099 🙂 ).

Slawek
    Moderator

Ech... takich petycji to było już niezliczona ilość. I kolejna na 100% nic nie zdziała. Jak już Arecki wspomniał - scenografia została już rozmontowana dawno więc niby jak mieliby nakręcić pełnometrażówkę? Zresztą co ich obchodzą jakieś internetowe petycje - oni i tak zrobią to co im się będzie podobało.Zresztą jak już było powiedziane - są kontynuacje książkowe.

Skrypek
    Participant

Jak już Arecki wspomniał - scenografia została już rozmontowana dawno więc niby jak mieliby nakręcić pełnometrażówkę?

Normalnie, tak samo jak każdy inny film, na potrzeby którego buduje się plany zdjęciowe.

Brak scenografii nie jest żadnym argumentem przeciw rozpoczęciu produkcji.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram