Forum Fandom Kluby i grupy Pomorskie Forum Treka Spotkania w Koszalinie

Spotkania w Koszalinie

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • Author
    Participant

Komunikat Podprzestrzenny z Deep Space Wiedzminland

Wyglada na to ze zaplanowana na 24 -25 wrzesnia wizyta w Koszalinskiej Bazie Okretow Kosmicznych nie dojdzie do skutku ;> Wszystko "dzieki" kontuzji stopy ktora od prawie dwoch tygodni utrudnia mi zycie. Zamiast wiec na urlop wybieram sie do lekarza :[... Jesli wszystko pojdzie w miare dobrze to przeniose przyjazd na druga polowe pazdziernika 😉 Co sie odwlecze to nie uciecze jak mawiaja Klingoni ;D

Uchi
    Participant

Uwaga!!! Wytaczamy sie ze stocznii!!! Sekcja 31 znow w grze!!!

Po malutkiej przerwie na przezimowanie, oglaszam spotkanie prawie ze w Koszalinie. Z okazji majowki, spotkanie odbedzie sie 28.04.2006 w Mielnie. Dokladne koordynaty podam jeszcze ja albo Lasek.

Cross
    Keymaster

Widzę, że PM-y nie dochodzą, więc piszę tutaj. Pracuję obecnie w dzienniku koszalińskim (prasa) i chcę zrobić materiał o koszalińskich trekkerach. Czekam na odzew! 🙂

EMH Mark IX
    Participant

Witam 🙂 Gdyby PM wysłany ok 18:50 nie doszedł, odezwij się na GG: 7402155 lub mailem: Superlamer(na)wp.pl

Lasek
    Participant

Dnia 19 maja (piatek) 2006 roku odbedzie sie spotkanie w Koszalinie.Zbiorka pod Gryfami o 17.10.

Lasek
    Participant

Dnia 10 czerwca (sobota) 2006 roku odbedzie sie spotkanie w Koszalinie.Zbiorka pod Gryfami o 17.15.Raport z porzedniego spotkania bedzie we wtorek.

EMH Mark IX
    Participant

Mnie niestety nie będzie, ale życzę miłej zabawy 😆

Lasek
    Participant

Dnia 24 czerwca od godziny 17.15 odbedzie sie tajne spotkanie zalogi NCC-74666 Gryf.W planie przewidziane jest robienie zdjec i picie pifka.

Uchi
    Participant

W pubie Pod Gryfem spotkanie to odbedzie sie. Czyli tam gdzie zawsze. 🙂

Uchi
    Participant

Informuje wszem i wobec na wszystkich mozliwych czestotliwosciach radiowych i podprzestrzennych ze we

wtorek 25 lipca 2006 Stardate: 6122.5620 w pubie Pod Gryfami (czyli tam gdzie zwykle) okolo godziny 17.15.

Lasek
    Participant

Dnia 1 maja 2007 roku odbędzie się spotkanie majówkowe w Mielnie. Spotykamy się o około 13 na głównym przystanku w Mielnie (2 przystanek MZK) lub trochę wcześniej pod moją furtką (ulica Błotna nr zachlapany).W planach: - wypicie kilku piwek- obejrzenie kilku odcinków DS9 (jeżeli będzie laptop)- policzenie ziarenek piasku na plażyRaport, zdjęcia oraz ilosc ziarenek zostanie utajnione.

fluor
    Keymaster

Dlaczego utajnione? Chyba nie wstydzicie sie frekwencji 😉

Lasek
    Participant

W niedziele 12 sierpnia 2007 roku odbędzie się spotkanie w Mielnie. Godzina rozpoczęcia miedzy 13 a 14. Miejsce rozpoczecia spotkania pod drzwiami mojego domu.W planach- obejrzenie filmu- wypicie browarkow- strzelanie do pustych puszek po piwie Lech, Tyskie i Red's- szukanie miejsca na plaży, po znalezieniu miejsca kąpiel w Bałtyku.

BeneGesserit
    Participant

Dnia 5 IX 2008 odbędzie się spotkanie Sekcji. Miejsce: Koszalin, pub Pod Gryfami. Godzina - chwilowo nie ustalona, popołudniowa.

Zapraszamy członków utajonych, jak również wszelkich podróżników zwiedzających w tym czasie okolicę.

EDIT:

godzina: 17.30

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram