Forum Fandom Kluby i grupy Pomorskie Forum Treka Spotkania w Gdańsku

Spotkania w Gdańsku

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 201 total)
  • Author
    Participant

Jestem 'za'. Zwłaszcza za dwudziestym. Ktoś jeszcze?

Arille
    Participant

Ja dopiero po sesji wracam do świata żywych i do wyjeżdżania... po 22 czerwca jestem w fazie zwłok i moge się gdzieś wytoczyć...

Zeal
    Participant

No dobrze...Deklaracje poproszę. Kto kiedy kończy sesję i kiedy będzie miał czas/możliwość na spotkanie? Wiadomo, że wakacje=czas rozjazdów...

Arille
    Participant

Ja się zdeklaruje jak tylko zakończe bałagan z sesją. Wcześniej nie mogę...

Zuza
    Participant

Ja jestem w Gdańsku 15-21/22, potem mam zamiar być pierwszą połowę lipca i sierpień... i końcówkę września chyba też 😀

Zeal
    Participant

No dobrze, trójmiejscy rezydenci... Wakacje się skończyły, sesja też, może by to uczcić spotkaniem?

Mi osobiście pasują weekendy 07-08.10 oraz 21-22.10. Wasze opcje?

Voy - liczę specjalnie na Twoją obecność, chciałbym w końcu oddać Ci, co Twoje...

Voy
    Participant

Podejrzewam ze na ten najblizszy jest juz zdeczka za pozno, drugi sadze ze jak najbardziej.Odezwalem sie do Ciebie nieswiadom tego postu. Nie zagladam juz na to forum.

Toreth
    Participant

Jako że obecnie urzęduję w Gdańsku, to mogę " na do widzenia" w dalekie strony spotkać się z kilkoma duszami i poplotkować trekowo. Może przy okazji pozbędę się odcinków, które mam na zbyciu, bo jak na razie nie ma chętnych, a mnie szkoda wywalać to brutalnie do śmietnika 🙄 To by było bluźnierstwo 😉

Voy
    Participant

Hoho, moje konto nadal dziala ;=]Widze jednak, ze ludzi z Trojmiasta wywialo. Sam juz dawno temu widzialem Star Treka i jeszcze sporo innych rzeczy jest do obejrzenia.Sa jacys aktywni ludzie w Trojmiescie jeszcze?

Jamjumetley
    Participant

Cześć! Od kiedy jestem tu zarejestrowany, pomorski dział straszy pustkami 😉

fluor
    Keymaster

No bo potrzeba co najmniej dwie osoby z pomorskiego, żeby go ożywić 😉

Voy
    Participant

Swego czasu byly nieregularne spotkania. Swego czasu tzn za mojego czasu czyli jakies 3 lata temu ;D Ciekawe czy Vidmo nadal ma ten atlas, ktory mu kupilem w US ;P Mam gdzies jego gg. W sumie moznaby na piwo jakies sie wybrac i pogadac. Niekoniecznie o treku.

Zuza
    Participant

Raczej 4,5 roku temu... 🙄

Lo'Rel
    Participant

Jak żyję na tym forum, to pomorski odział jest martwy :/

fluor
    Keymaster

Martwy, a tylu z pomorskiego się kręci 😉 panowie, rozkręcić interes trzeba 🙂

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 201 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram