Forum Fandom Kluby i grupy Pomorskie Forum Treka Spotkania w Gdańsku

Spotkania w Gdańsku

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 201 total)
  • Author
    Participant

Ja moge o 17 - jesli zdecydujecie sie zaczac beze mnie to sie spoznie... Zeal - mowiles kiedys ze masz gierke Klingon Academy - moglbys pozyczyc???

Zeal
    Participant

Ja się pewnie pojawię na szesnastą... Antikan - nie ma sprawy.

Constantine
    Participant

A gdzie to będzie?

Zeal
    Participant

To akurat już było. Następne będzie... W przyszłości 😉

Piotr
    Keymaster

A pisal ktos raport moze? 😉

Zeal
    Participant

Nie 😀 Zbieram się za to, ale mam sporo innych rzeczy na głowie i to się - hmmm - odsuwa.Ale będzie "do wtorku".Poważnie zaś - w ciągu tygodnia postaram sie coś wysmażyć. I - FO... Zamiast czytać, lepiej byś się zwalił do Trójmiasta na jedno z nich, hmmm?

Voy
    Participant

Nie wiedzialem ze pisanie raportu jest obowiazkiem.

Zuza
    Participant

Hmm a może spotkanie 1.04? :>

Gosiek
    Participant

pisanie raportu jest obowiazkiem.

Nie jest. I nigdy nie było. 😛 To po prostu miły dodatek do spotkań, jakaś pamiątka po nich, a przy okazji informacja dla innych, że coś się dzieje - informacja, która zawsze może przyciągnąć kogoś nowego na kolejne spotkania. Dlatego czasem warto tych kilka zdań sklecić. 😉

Zeal - Ty zawsze taki zimnolubny byłeś, a tu walka o miejsce przy piecyku? No wiesz... 😮

Zeal
    Participant

Czegotam... 😉

(do moda - to nie jest błąd, a rozmyślnie napisany w ten sposób zlepek wyrazów i proszę się odeń odstosunkować. Wtajemniczeni zrozumieją)

Nie moja wina, że był to jedyny godny walki obiekt w okolicy. A co to za życie dla wojownika, jeśli nie ma o co walczyć? Choćby i o piecyk? 😀 Jako Klingonka powinnaś rozumieć takie niuanse 😀

Voy
    Participant

No mozna sie zastanowic nad spotkaniem w niedziele. Bede co prawda po imprezie ale sadze ze powinienem dac rade.A juz myslalem ze to obowiazek. Ciekawe kto by napisal jakby Zeala nie bylo.

Zeal
    Participant

A nie sobota? W niedzielę to z kolei ja mogę miec problem z dotarciem na miejsce 😉 Voy - jak to kto? FO by pisał 😀 Na bazie plotek tudzież legend ludowych 😀

Piotr
    Keymaster

Oj to by ciekawy raport wyszedl. 😉 Labedzie na ulicach, wilk na smyczy... cuda. ;> Lepiej Wy piszcie.

Voy
    Participant

Ah faktycznie, 1. jest w sobote. Nie, nic z tego w moim przypadku. Wieczorem mam impreze i chce cos do zarcia zrobic. Poza tym mam jazde. Odpadam.

Zeal
    Participant

Nic pilnego, zawsze można przełożyć. A im więcej osób tym weselej, dlatego byłoby dobrze znaleźć termin pasujący wszystkim :)Czyli.... Wracamy do propozycji 🙂

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 201 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram