Forum Fandom Kluby i grupy Pomorskie Forum Treka Spotkania w Gdańsku

Spotkania w Gdańsku

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 201 total)
  • Author
    Participant

Wzywam wszystkich Trekkerów z 3miasta aby dali znać... Czy cos sie dzieje w naszym rejonie?? Czy macie ochote cos zorganizowac?? Kontaktujcie sie ze mna...

Piotr
    Keymaster

Kontaktujcie sie, ale najlepiej tu, nie na privie. W ten sposob moze zachecicie wieksza ilosc ludzi z okolicy.

Zeal
    Participant

Czy cos sie dzieje w naszym rejonie?? 

Jeśli masz na myśli działalność jakiegoś klubu albo czegoś w tym rodzaju - nie dzieje się nic. Przynajmniej jak dotąd (siedem lat...) nie obiło mi się o uszy coś takiego.

Być może na trójmiejskich uczelniach studiuje pewna ilość trekkerów (wiem o jednym) - ale raczej siedzą cicho.

Kaleh
    Participant

Czy cos sie dzieje w naszym rejonie?? 

Jeśli masz na myśli działalność jakiegoś klubu albo czegoś w tym rodzaju - nie dzieje się nic. Przynajmniej jak dotąd (siedem lat...) nie obiło mi się o uszy coś takiego.

[post="21815"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Kiedyś jak pamiętam to Gdańsk i Gdynia trekiem stały 🙂 Kilkukrotnie byłem (5lat temu więc dawno 🙂 ) i spotkałem sławy tj. Maquis czy Kamp. Może poszukać by trzeba było jakiś nieaktywnych POGFowców????

Voy
    Participant

Taa, tylko szukaj ich teraz ;PNie no nie jest az tak zle. Jest nas czterech o ile dobrze licze 😉 Moze pojawia sie nowi.

Kaleh
    Participant

Kampa potrafiłbym po łańcuszku znajomych zlokalizować, a Maquis? No cóż pojawia się czasem na ircu :DNo cóż, a poza tym ja mogę kiedyś nadciągnąć z leśnych ostępów nadnoteckich 😉

I. Thorne
    Participant

Ja też mogę przybyć. Wiem, że Jenny jest z Gdańska (często sprzedaje karty na Allegro), więc chyba by się zjawiła.

Beyo
    Participant

Kampa potrafiłbym po łańcuszku znajomych zlokalizować, a Maquis? No cóż pojawia się czasem na ircu 😀

My za to mamy u siebie Damiana czyli Wnuka Kampy 😀

Zeal
    Participant

No i dobra... Stanęło na tym, że w najbliższą sobotę - czyli 23 kwietnia - zbieramy się pod halą Olivia w Gdańsku.

Godzina spotkania: 20.00.

Trzech z nas będzie na pewno, jeśli jeszcze ktoś jest chętny... Zapraszamy.

CoBrah
    Participant

Chetnie bym sie pojawil,ale 20.00...hmm,troche pozno. No chyba,ze rozplanowaliscie to na cala nocke 🙂

Kaleh
    Participant

Ta sama kwestia 🙁 Tyle że nawet w wypadku nocki byłby problem bo w niedzielę ruszam w teren 🙂 A może coś za dnia kiedyś????

Voy
    Participant

Wiecie, to jest pierwsze spotkanie dopiero. Kolejne beda na bank wiec nie ma obaw.

Zeal
    Participant

Tak się zastanawiam... Za tydzień jest nasz ulubiony majowy weekend. Może i wtedy kopnąć się na małe spotkanko? Jak sądzicie?

Voy
    Participant

Ja jestem out na majowce. Wiec jesli juz to beze mnie.

Antikan
    Participant

No i dobra... Stanęło na tym, że w najbliższą sobotę - czyli 23 kwietnia - zbieramy się pod halą Olivia w Gdańsku.

Godzina spotkania: 20.00.

Trzech z nas będzie na pewno, jeśli jeszcze ktoś jest chętny... Zapraszamy.

[post="27323"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Zgłaszam, że również będę obecny. Jakby co to będę ubrany w kurtke moro 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 201 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram