Forum Fandom Kluby i grupy USS Silesia Spotanie trekowe / TSP ( GRIL )

Spotanie trekowe / TSP ( GRIL )

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

W tym miesiacu (kwietniu) spotkania trekowego nie bedzie ... ale za tojuz 1 MAJA odbedzie sie gril u Liranny i MataPlan grila godzina 11 - 11.30 czekam na ludzi w Katowicach TSS i Lokali trekowcy 🙂 godzina 12 Przyjezdzamy do Lir i Mata 12 - 21/22 SPOTKANIE GRIL GOLF DART itd Koniec 21/22 ze wzgledu ze kzdy musi sie rozjechac do domu ( NIE MA MOZLIWOSCI NOCOWANIA )Wszyscy przyjezdzni Jaworzno / Sosnowiec / Zabrze / Gliwiceproszeni sa o zorientowanie sie o ktorej maja BUSY !!Jest to impreza skladkowa KAZDY przynosi co bedzie pic jesc palic :P(Ministerstwo zdrowia ... )

Liranna
    Participant

Prosiłabym, aby osoby chętne zgłosiły mi sie najpóźniej do dnia 30 kwietnia. To ułatwi trochę mi sprawę z przygotowaniem imprezy.Zgłaszac można sie tutaj.

BSL
    Participant

Na razie pewny jestem JA moze + 1 ...

teraz osoby ktore maja zamiar sie pojawic 🙂

McPsi + 1

Jocker ( kupel z KCE )

Sfinks

Jakies 2 osoby z TSS ... ale nie wiem kto

A teraz info co gdzie kiedy

Ja bede na dworcu pkp/ pod KFC od 11 do 12 potem jedziemy busem na spotkanie osoby przyjezne proszone sa o zakup biletu a wlasciwie 2 tam i z powrotem 🙂 ( dla lokalnych bilet ten na jedna strefe najtanszy polowka/caly )

Proba do lokalnych prosze sie zorientowac na stronie KZK GOP od Lir jada busy o numerach 13 , 48 , 657 kierunek katowice lub ostatni dabrowka ale staje na dworcu pkp ( chyba )

Liranna
    Participant

657 jedzie na dworzec tylko o określonych porach i jest to chyba 2 razy na dzień. Lepiej od razu nastawić sie tylko na dwa busy: 13 i 48.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram