Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa "Sfinks" marzec/kwiecień 2003

"Sfinks" marzec/kwiecień 2003

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Participant

Polecam wszystkim najnowszy numer dwumiesięcznika o fantastyce "Sfinks". W numerze znajdziemy dość obszerną rezenzję "Nemesis". Jak i kilkustronicową historię Star Treka na świecie. Do gazetki dołączony jest również cd-rom na któym znajdziemy m.in. galerię zdjęć z ST X. Rzecz jest naprawde dobrze napisana dlatego wszystkim polecam.P.s. Dla zapalonych graczy w Diablo II bardzo obszerna instrukcja podzielona na kiilka numerów.

Krusty
    Participant

Kuplem najnowszy numer i troche mnie zawiódł spodziewiałem się większej ilości informacji, jedyne co jest ciekawe to ta galeria na cd ale nie jest tak złe do końca przynajmniej buraków nie ma ale do paru ocen i poisów seriali to sie można spierać.

drupi
    Participant

Przynajmniej coś jest, a opisy filmów i seriali zawsze będą subiektywną oceną piszącego. Jak dla mnie 4 strony poświęcone Trekowi w jednej gazecie uważam za sukces zwłaszcza w Polsce.

Krusty
    Participant

Sukces to by był wtedu innej skierowanej do szerszego grona czytelników.

Liranna
    Participant

Jeśli ktoś czyta Gazetę Wyborczą to w dodatku było o Star Treku. Podejrzewam, że przed premierą filmu Nemesis i inne gazety pisały o ST.

An-Nah
    Participant

Kiedy, bo za cholerę klingońską (bez obrazy dla Klingonów...) sobie nie przypominam...Żyjemy w kraju trekowych ignorantów... ::Wzdycha ciężko::

Liranna
    Participant

Ja też dokładnie nie pamiętam, ale było i to na pewno.

An-Nah
    Participant

To może w jakims lokalnym dodatku, bo ja naprawde nie pamiętam, zeby choć słówko napisali... a wierz mi, jestem wyczukona na Treka...

Tom
    Participant

Pamiętam napisali w Gazecie Wyborczej całkiem spory artykuł na czterdzieste urodziny Treka, albo nie daleko od nich. Może jeszcze coś było w recenzji Nemesis, ale dokładnie nie pamiętam.

Liranna
    Participant

Całkiem możliwe, że był to lokalny dodatek. Żałuję, że nie zachowałam tego, to mogłabym Ci powiedzieć dokładnie.

Krusty
    Participant

To byl bodajże lokalny dodatek w Warszawie. A ma ktoś może ten artykuł o czterdziestce Treka bo chętniebym przeczytał.

EddieGcT
    Participant

Gdyby ktos znalazl u siebie ten artykulik to tez bym prosil, chetnie zobacze co tam ciekawego napisali

Tom
    Participant

Coś mi odbiło z tą 40 Treka, gdyż chodziło mi o 35. Wtedy ukazał się artykuł pt. "STARTREKOWANIE" napisany przez Wojciecha Orlińskiego i wydany w dniu 9 listopada 2001 w dodatku telewizyjnym. Można go, i inne, artykuły przeczytać płacąc co najmniej 35 zł za 3 godziny (!!!).

Tutaj są wyświetlone znalezione artykuły.

drupi
    Participant

Czyli jak wygląda całkiem sporo tego było w "Wyborcej". Nie jest tak źle, a nie spodziewajmy się, że będą o nas pisać codziennie.

Liranna
    Participant

Gazeta Wyborcza dodatek Co jest grane 07.03 - 13.03. 2003 r. o tym mówiłam.

A tak na marginesie, ma to ktoś jeszcze lub potrafi to zdobyć?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram