Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Stargate Sesje SG i SGA - nabór, założenia, komentarze.

Sesje SG i SGA - nabór, założenia, komentarze.

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Author
    Participant

Hmm, spróbować mogę ale nic nie obiecuje 😉

I. Thorne
    Participant

Kocur, jakie są Twe propozycje odnośnie czasu akcji, bohaterów itp.?

Kocur888
    Participant

Miałem to napisać wczoraj, ale musiałem kończyć.Mianowicie akcja dzieje sie w w 7. sezonie: Wężyki dalej panują nad Drogą mleczną. Ale W pewnym momęcie planeta Abydos dosłownie wyparowywuje. SGC ztraciło 4 ludzi podczas próby przejścia przez wrota na Abydos. Nastęnego dnia pojawia się doniesienie o dziwnych statkach w okolicy Chulak, wiec SG wysyła nowy team( do którego po drodze przyłączy się kilku obcych, jeżeli gracze zechcą nimi zagrać)Założenia:Graczy jes 4-ech + GM. Każdy gracz steruje jedną postacią. Grać można kim się chce, byle gracz nie był za wpływowy ( wieć System Lord odpada). Można zagrać każdą rasą z SG poza:- Paradwnymi- Replikatorami- System loradmiPS: Można by było grać pomniejszym Goa'uldem który sprzymierzył się z SG .Porsiłbym jednak o to, żeby grał nim tylko jeden gracz, a do pomocy mógłby wziąśc tylko 5 Jaffa uzbrojonych w staffy i zaty.

Aedin
    Participant

Hmm... Cóż to dość poważne przedsięwzięcie.. Z chęcią zagrałbym jako jeden z graczy ^^ Ale poprowadzić raczej nie dam rady...

Kocur888
    Participant

Kiedyś prowadziłem podobną sesję na forum o stargate, ale forum upadło, a nie chcę że ,, ledwo się zarejestrował a już chce GM - a''

Silver Phoenix
    Participant

Jakby to czemuś szkodziło... 😛 Długość stażu na forum nie jest tożsama z umiejętnością masterowania 😉

Kocur888
    Participant

Tylko że tym razem chciałem zagrać jako szeregowy gracz......... JEżeli nikt inny się nie znajdzie to chyba nie będę miał innego wyjścia...... jeżeli ktoś chce grać to zgłaszać się, potem zdecydujemy, kto GM-uje.

Aedin
    Participant

To ja sie zglaszam do gry, koncepcja jest calkiem fajna 😉

I. Thorne
    Participant

Pamietam, że na początku była taka koncepcja i miałem grać jako Goa'uld. Teraz, niestety nie ma czasu na takie rzeczy.Kocur, jesteś gotowy na mistrzowanie? Pamietaj, że to praca na dłużej, a nie że cos Ci się znudzi i powiesz "Spadać". To po prostu praca.

Kocur888
    Participant

@ I.ThroneMIstrzowałem już 2 razy podczas sesji, przyczym raz na sesji SG o identycznej fabule. Wiem, co to znaczy.

Kocur888
    Participant

Sorry za double posta.Mianowicie chętnie bym sobie pograł w Stargate RPG.Więc:1. Mogę grać jako szeregowy gracz.2. Jeżeli ktoś potrzebuje GM'a, to mogę mistrzować. Nie musi to być sesja taka, jaką proponowałem poprzednio.

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram