Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Sesje sf oraz fantasy - Wasze zdanie.

Sesje sf oraz fantasy - Wasze zdanie.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Participant

Ano - jak w temacie.1. Czy można byłoby prowadzić na TSS sesje oparte nie tylko na świecie ST ale również i na innych?2. Forum ma charakter sf, ale elementy fantasy również są na nim poruszane. A co z sesjami typowo fantasy właśnie? Dopuścilibyście takie?

Coen
    Participant

Jeśli by ktoś pytał mnie o zdanie to uważam, że jak najbardziej. Powinny być też dopuszczane sesje w klimatach pośrednich jak np Świat Mroku.Co więcej, stworzenie dobrej platformy dla sesji RPG tylko by forum dopomogło.

Anonymous
    Guest

1. Czy można byłoby prowadzić na TSS sesje oparte nie tylko na świecie ST ale również i na innych?* Chętnie wziąłbym udział w sesji rodem z świata SG lub B5. Zwłaszcza to 1. 🙂 ( moje marzenie ) 😀 2. Forum ma charakter sf, ale elementy fantasy również są na nim poruszane. A co z sesjami typowo fantasy właśnie? Dopuścilibyście takie?* Grałem tylko w WH ( obie edycje ) i D&D ale w sumie czemu nie ?

Reyden
    Participant

Ad1 .

Były nawet próby stowrzenia sesji opartej na innej sadze niż ST - chociażby B5 ( a raczej jego mutacja z elementami polskimi ) i HH .

Generalnie sam bym z chęcią w takim czymś wzioł udział ( raczej w roli podbnej do PBF/Sesji Bitwenych - czyli dowodzenie okrętem/grupą okrętów ) .

Ad2.

W klimatach fanstasy nie czuję się zbyt dobrze , bardziej leży mi SF ; ale nie mam nic przeciwko sesją fantasy na forum .

Piotr
    Keymaster

Sesje sci-fi to swietny pomysl. W koncu to jest forum sci-fi. ;> O fantasy tez sie u nas dyskutuje, wiec nie widze nic przeciwko. Oby tylko byli chetni. Moze nawet ja sie na cos skusze. 😉

I. Thorne
    Participant

ja zchęcią pogram i w sf, i w fantasy.Tylko, żeby nie skończyło się jak w obecnej bitwie, gdzie nikt oprócz mnie i Reydena nic nie napisał, mimo że gracze wciąż są na sieci. I nasi kochani Admini dają przykład 😈

Wolf
    Participant

Widze że niektórzy też łakną innych doświadczeń niż tylko ST, a więc i ja bym chętnie w tym uczestniczył.

Zuza
    Participant

O chętnych nie ma się co martwić - jak tylko wdrożę się w regularny tryb zycia (słowo na "p" jakoś mi nie chce przejść przez palce...) też będę zainteresowana graniem 😀

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram