Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Sekai no Monsho/Senki

Sekai no Monsho/Senki

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Czy ktos z was ogladal te serie? I jakies wasze wrazenia?Wiem ze nie ma tu zbyt wielu milosnikow Anime ale...Pisze z okazji oficjalnego potwierdzenia produkcji Sekai No Senki III.( jakis czas temu lecialo na Hyperze, boajze jako Crest of stars /Banner of Stars)riri

Sai
    Participant

Kilka lat temu byłem zagorzałym fanem (fanatykiem) mangi/anime. Teraz tylko czasem zerknę na Hypera, ale tytułu nie kojarzę, o czym to jest ? Prawdopodobnie to widziałem tylko o tym nie wiem. 😀

Riri
    Participant

W najwiekszym skrocie o niebieskowłosych kosmicznych elfach...riri

Zarathos
    Participant

o tych co podbili ludzkosc a potem jakis tam odlam z nimi sie pral?? glowni bohaterowie to jakis ksiaze - czlowie i "cute" eflka - dziecko milosci czy cos takiego?Jak to to to bylo takie sobie, ale jedno mi sie podobalo - reakcja tej elficy na planete - jak sie przerazila ze slepnie bo jej gwiazdy migotaly 😀

Riri
    Participant

Znaczy sie widziales Sekai No Monsho.. proponuje obejrzec druga i trzecia serie ( Sekai ni senki /Sakai no Senki II) jest tam bardzo ciekawi przedstawiona DUZA wojna na skale galaktyczna...:) sek w tym ze mozna miec problemy ze zrozumieniem ichiego technobelkotu, ale jak sie wsluchac to nawet jest w miare sensowne:Priri

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram