Forum › Fantastyka › Star Trek › saga Star Trek w TV
Witajcie, czy są tu jacyś fani filmów fabularnych z tej serii? Mamy dla was niespodziankę – w każdy sobotni wieczór na AXN SCI-FI, możecie zobaczyć filmy z serii Star Trek, od drugiej części „Gniew Khana” poczynając, na dziesiątej, „Nemesis” z 2002 roku skończywszy. Która część wg. was była najlepsza? Czy macie swoich ulubionych bohaterów, z którymi chcielibyście wybrać się w międzygalaktyczną podróż?
Dlaczego dopiero od drugiej?Moja ulubiona część to oczywiście First Contact.
Jak dla mnie najlepszym filmem był Star Trek IV: The Voyage Home, potem Generations/First Contact (Pokolenia miały według mnie więcej Treka w Treku niż całe 7 sezonów serialu, ale FC miał lepszą fabułę i barwniejsze postaci).Gniew Khana ostatnio właśnie oglądałem na AXN SCI-FI i niestety ale muszę stwierdzić iż tłumaczenie pozostawia wiele (nawet więcej niż zwykle) do życzenia.
Właśnie straciłem pracę i wybrałbym się w międzygalaktyczną podróż z jakimś przedstawicielem rasy mniej stechnicyzowanej, za to z podręcznym bukłakiem mocnego specyfiku.
Właśnie straciłem pracę i wybrałbym się w międzygalaktyczną podróż z jakimś przedstawicielem rasy mniej stechnicyzowanej, za to z podręcznym bukłakiem mocnego specyfiku.
Współczuję serdecznie i trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej znalazł nową, najlepiej do tego lepszą.
A mój ulubiony film? "The Search for Spock".
Ja także bym optował za First Contact 🙄 Może dlatego że nie mogę się już doczekać kiedy się wydarzy 😀
Drogi Mateuszu_axn, dziękujemy za uwzględnienie nas w nowej akcji reklamowej. Mam jednak pytanie z racji tego, że odwiedziłeś już kilkadziesiąt polskich stron - nie wątpię, że niektórzy administratorzy poczuli się zaszczyceni - czy zamierzasz wrócić i utrzymać kontakt, czy powinniśmy odebrać to jako spam?
Drogi Mateuszu_axn, dziękujemy za uwzględnienie nas w nowej akcji reklamowej. Mam jednak pytanie z racji tego, że odwiedziłeś już kilkadziesiąt polskich stron - nie wątpię, że niektórzy administratorzy poczuli się zaszczyceni - czy zamierzasz wrócić i utrzymać kontakt, czy powinniśmy odebrać to jako spam?
Wracam, zawsze wracam, nie jestem spamerem, tylko z różnym skutkiem (jak nietrudno się domyśleć) próbuje animować dyskusje i rozruszać nieco naszą, miejscami skostniałą, sieć 🙂
Odnosnie pytania - o ile mi wiadomo były problemy natury licencyjnej, dlatego emisje były od 2giej części.
Naprawdę fajnie że puszczacie całą sagę, ale błagam jak dajecie reklamy to nie w środku kwestii.
Naprawdę fajnie że puszczacie całą sagę, ale błagam jak dajecie reklamy to nie w środku kwestii.
Na to juz niestety nie mam wpływu :<
Przyznać muszę, że to dość wyczerpująca forma promocji - wyrazy uznania, ogarnąć tyle stron i forów to spory wyczyn. 😉 Ale czy nie warto byłoby pokusić się o bardziej konkretne działania? Nie wiem co prawda, czy ze strony Axn byłaby wola ponownie spróbować pojawić się w naszym serwisie - pod koniec naszej zeszłorocznej współpracy o zapowiedzi programowe musieliśmy się już upominać, nie zakładam więc większego entuzjazmu tym razem - ale może warto by było pojawić się na TrekSferze i pomóc z jej promocją?
Przyznać muszę, że to dość wyczerpująca forma promocji - wyrazy uznania, ogarnąć tyle stron i forów to spory wyczyn. 😉 Ale czy nie warto byłoby pokusić się o bardziej konkretne działania? Nie wiem co prawda, czy ze strony Axn byłaby wola ponownie spróbować pojawić się w naszym serwisie - pod koniec naszej zeszłorocznej współpracy o zapowiedzi programowe musieliśmy się już upominać, nie zakładam więc większego entuzjazmu tym razem - ale może warto by było pojawić się na TrekSferze i pomóc z jej promocją?
Zapowiedzi programowe z AXN Sci-Fi zawsze możemy podsyłać, mogę przekazać adres mailowy tam gdzie trzeba 🙂
Jeśli podobały wam się części filmowej sagi Star Trek kręcone w latach 90., koniecznie zobaczcie jej pierwszą, legendarną część z 1979 roku. To kinowa kontynuacja pierwszej odsłony serialu o załodze statku Enterprise. Czy myślicie, że ten film o przygodach kapitana Kirka, może zdobyć nowych fanów uniwersum Star Trek? Odpowiedzi szukajcie 4 sierpnia o 19.00 na kanale AXN Sci-Fi.