Rusza Sezon 8

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author
    Participant

W premierowy wieczór zrobiłem The Breach i dostałem, następnego wieczora zrobiłem The Breach i dostałem... od tamtej pory nie dostaję i nie wiem jak to działa (w opisie jest napisane, że dostaje się to za zrobienie pierwszej misji w Dyson Sphere w danym dniu).

Nie miałem jeszcze tego problemu, bo dopiero wczoraj odwiedziłem sferę. Nie wiem, czy to podziała, ale na oficjalnym forum ktoś pisał, że jeżeli zacząłeś kilka zadań, to token dostaniesz za ukończenie tego, które pierwsze rozpocząłeś.

FAB
    Participant

Dzięki za info. W takim razie pokończę to co mam.

FAB
    Participant

Sezon 8 ruszył, nowa reputacja ruszyła... kilka dni temu niektórzy gracze zaczęli reputację kończyć i okazało się, że nic się z tym nie wiązało.

Oto odpowiedź z Krypty: http://sto-forum.perfectworld.com/showpost...mp;postcount=21

buhahahaha

I. Thorne
    Participant

Nie przewidzieli, ze gracze tak szybko ja skoncza? Toz nie pomnoza ilosc cykli projektow przez 20h i maja odpowiedz.

Ugand
    Participant

Nie przewidzieli, ze gracze tak szybko ja skoncza? Toz nie pomnoza ilosc cykli projektow przez 20h i maja odpowiedz.

odpowiedź jest prosta, rozkład Gaussa. nie robi się obuwia dla największych stóp, ani też dla najmniejszych, bo po prostu nie ma takiego zapotrzebowania. IMHO crypta tak zaplanowała rozwój fabuły (w tym być może FE), by zgrało się to wraz z kulminacją kończenia reputacji przez największy odsetek graczy, dając tym sobie więcej czasu

zaś ci, którzy już skończyli, mogą przybić sobie plakietkę "debeściak" albo "jestem najlepszy w STO"

Slawek
    Moderator

Myślę, że dla osób, które już wyrobiły całą reputację znajdą się lepsze plakietki 😉

Dołączona grafika

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram