Forum Fandom Star Trek CCG Runda wiosenna CCG:Grudziadz 16.04.05r

Runda wiosenna CCG:Grudziadz 16.04.05r

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Participant

A czemu? artefakty tez seedujesz pod swoimi misjami i jest git poza tym pamietaj ze ulatwienie jest wzgledne bo sie nadziejesz na dilemki przeciwnika i tak za to moga wyjsc ciekawe comba, zwlaszcza na multiplayer.

Przyjalem,ze dilemki to sa przeszkadzacze,skierowane na przeciwnika,a nie jakies bonusy dla mnie. Do tego fajnie jest, jak przeciwnik idzie na misje nie wiedzac co go czeka...a tak,moze sobie " zaplanowac" to,co spotka(chociazby wspomniani Cytherianie czy Dilemma Q).

Po prostu nie stosowalem tej zasady wczesniej i trudno mi sie teraz przestawic 😀

Beyo
    Participant

Po prostu nie stosowalem tej zasady wczesniej i trudno mi sie teraz przestawic 😀

[post="27395"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Czytaj moje uzasadnienie w poprzednim poście.

CoBrah
    Participant

No wiem,wiem 🙂 ...chcialem tylko wyrazic swoja opinie i odpowiedziec na pytanie

Kaleh
    Participant

Tak więc bez paniki na cwaniaków też są metody..wiem bo my zawsze mamy takie klopoty z Ocampą ktory udaje ze nie zna zasad:P

[post="27338"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Nigdy bym nie przypuiszczał że z Ocampy taki krętacz 🙂

I. Thorne
    Participant

O kurcze, właśnie ujawniliście moją tajemnicę - dillemkę Q 😥

CoBrah
    Participant

Co? Ty tez? 😉 U Kaleha wlasnie do łask wraca ta dilemka i widze ze tylko ja jej nie mam.Nic,bede siedzial i ze lzami w oczach obserwowal jak moje comba znikaja przez Q 🙁

Kaleh
    Participant

Hahaha.... are you afraid to die in battle???? :killer: No, ja widzę że będzie więcej pola do popisu przy takim układzie 🙂 A w ogóle to tak za tydzień mogę grać moim deckiem bo się trochę zbroję 🙂 Na pierwszy ogień pójdzie ferengijski deck Remoh a potem Dominiacki Cobry 🙂 Szykuje się twarda rozgrywka 👿

CoBrah
    Participant

Hahaha.... are you afraid to die in battle????

zapewniam cie ze nie 😀

A w ogóle to tak za tydzień mogę grać moim deckiem bo się trochę zbroję

Zbroj sie zbroj,zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂

Wlasciwie to za tydzien mnie nie ma,wiec sobie nie pogramy - przenosze sie Wormholem w gory 😆

Beyo
    Participant

Zbroj sie zbroj,zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂

Wlasciwie to za tydzien mnie nie ma,wiec sobie nie pogramy - przenosze sie Wormholem w gory  😆

[post="27529"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Gory piekna rzecz..ja moze nad jakies mazurskie jezioro...:)

Kaleh
    Participant

Ja spróbuję w góry, albo w leśną mazurską głuszę do dziewczęcia 🙂 albo na powierzchnię badawczą nadnoteckich bagien 🙂 Ale póki co i tak deck szykuję i będę go sam n a sobie testowała jak na dobrego badacza przystało 🙂

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram