Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Polskie floty Royal Squadron - Flota na PC

Royal Squadron - Flota na PC

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 160 total)
  • Author
    Participant

teraz powinno wskoczyć, nie zauwarzyłęm że byłem w jakieś flocie.

majoq
    Participant

Witam przyjmiecie mnie? majoq@majoq

Noello
    Participant

Witam. Chciałbym dołączyć do floty. Michael Noah@Noellos

Mietekppl
    Participant

Witam serdecznie.... czy dalej jest u was rekrutacja? - Grałem kilka razy w STO z paroma przerwami i zdecydowałem się zagrać jeszcze raz, czy jest taka możliwość?

Melnikor
    Participant

Zawsze jest możliwość dołączenia. Musisz tylko albo odezwać się do nas w grze, albo zostawić tutaj namiary na siebie w postaci nick@handle

galaxar7
    Participant

jak sie nazywa kanał floty w grze?? bo pisałem na kanale STOnline ale dostawałem invy do angielskich flot. napisze o przyjecie do floty na kanale floty.

domirex
    Participant

Wszystkie floty są na kanale STOnline. Odezwij się do jakiej chcesz i ktoś cię zaprosi.

Helenth
    Participant

Kanał nazywa się STOnline.pl, a info jak dołączyć do kanału znajdziesz w pierwszym poście. Pamiętaj, że po dołączeniu do kanału, musisz zmienić też ten kanał na którym piszesz (po lewej koło pola pisania wiadomości masz rozwijaną listę).

Wszystkie floty są na kanale STOnline. Odezwij się do jakiej chcesz i ktoś cię zaprosi.

I nie, nie wszystkie floty. Jeśli już to część polskich. Nie wprowadzaj innych w błąd.

Mietekppl
    Participant

Mietekppl@mietekpp0

To moje co miałem podać.... Proszę o przyjęcie

domirex
    Participant

I nie, nie wszystkie floty. Jeśli już to część polskich. Nie wprowadzaj innych w błąd.

Zapomniałem o tych nowszych flotach, dawno nie przeglądałem jakie są floty. Mój błąd, nie mniej te lepiej rozbudowane są na tym właśnie kanale.

Melnikor
    Participant

[...] Mój błąd, nie mniej te lepiej rozbudowane są na tym właśnie kanale.

Nie, na kanale są te Floty które chcą tam być, tak samo jest ze spisem.

hecio21
    Participant

Witam Chętnie dołączę do was jak jest jeszcze taka możliwość   Manok@hecio21 zazwyczaj gram koło wieczora

Melnikor
    Participant

Podana postać należy do KDF. Nie można jej zaprosić do floty FED.

hecio21
    Participant

Podana postać należy do KDF. Nie można jej zaprosić do floty FED.

W piątek odszedłem od nich

Melnikor
    Participant

Odszedłeś z jakieś Floty, nie z KDF. KDF to frakcja, a tej nie da się zmienić.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 160 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram