Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Równowaga sił - komentarze

Równowaga sił - komentarze

Viewing 11 posts - 601 through 611 (of 611 total)
  • Author
    Participant

Pomyślałem, że jesli obcy stoi to mozna uzyc broni taktycznej jak do celu stacjonarnego. Jesli nie to ma oslony? Moge mu poslac jedna plazmówkę prosto w... brzuch?

Kronos
    Participant

Od MGChwilowo owszem utrzymuje pozycję ale niewiem jak długo to będzie trwało. Pamiętaj iż ma on dość szybki i zwrotny więc.... Ale puki co martwi się szturmowcami Dominium więc szykuje się do obrony a że zapasy energi ma ograniczone to musi decydować co ważniejsze napęd czy uzbrojenie i osłony.........Pozdrawiam

I. Thorne
    Participant

W takim wypadku dopisze tekst o teleporcie plazmowki na jego pokład.

Kronos
    Participant

Narazie artefakt ma aktywne osłony słabe bo słabe ale ma a puki co transport przez nie nie był możliwy.

Kronos
    Participant

Od MG

Witam, dość tej przerwy, czas zakńczyć tą przygodę. Okręty bez graczy będą kierowane przez MG wrazie braku odpisu. Zapraszam do finałowej rozgrywki.

Reyden
    Participant

Co robimy dalej , kończymy rozgrywkę czy pobawimy się jeszcze przez parę tur .Bo nie wiadomo narazie kto wygrał a kto przegrał grę .

Hemrod
    Participant

Właśnie Kronosik ponawiam pytanie Reydena :> co z Równowagą sił, będzie coś dalej, czy że tak się wyrażę śnieg ? 😀

Reyden
    Participant

Jak wygląda sprawa manewrowania w WARP , chodzi mi o robienie uników przed ostrzałem torpedowym .Czy szansa trafienia torpedami zwrotnego okrętu ( Falcon , B'Rel ) w WARP jest taka sama jak przy impulsowej czy jest większa ?

Kronos
    Participant

To manewrowanie raczej traktuj bardzo ogólnikowo. Lecący okręt może trochę się przesuwać we wszystkich kierunkach zmieniając pozycje ale nic gwałtownego tak więc i tak w większości obrywa jedynie nieruchome cele takie jak choćby wypuszczone luzem torpedy może ominąć.

Reyden
    Participant

Co robimy dalej z grą , kończymy czy gramy dalej ??Bo jak na razie to częstotliwość przeliczeń jest bardzo niska .Ostatnie było 22.11.2007 czyli 45 dni temu .

Kronos
    Participant

Tak wiem, po prostu większość wątków z powodu małej liczby graczy nie wyszło a pisanie samemu sobie co się robi nie jest interesujące. Nie mniej postaram się dokończyć ta bitwę tak więc zapraszam do odpisywania. A i prośba do dowódcy USS Ripper o dokładniejsze czytanie postu wprowadzającego. Pierwszy musiał działać sam bo kapitan milczał 😉 Więc teraz wyszło jak wyszło. A jakie mogą być tego konsekwencje no cóż.... 😈

Viewing 11 posts - 601 through 611 (of 611 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram