Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Dyskusje ogólne robienie zakupów w C-Store (ZEN)

robienie zakupów w C-Store (ZEN)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Wydaje mi się że nie ma takiego tematu - przynajmniej nie znalazłem, a przydałby się dla graczy którzy nie mają czasu zbierać dilith a raz na jakiś czas dysponuje wolną sumką. Prosiłbym kogoś kto już za pomocą usługi paypal dokonał zakupów w C-store. Widziałem że ktoś napisał że to proste i wykonalne w 5 min ale do rzeczy krok po kroku żeby się udało.

Slawek
    Moderator

Pomimo zmiany waluty i wbrew powszechnej opinii sklep nadal nazywa się C-Store, nie Z-Store.

Podstawowe informacje znajdziesz w artykule na stonline.pl

Obecnie zakupów dokonujesz poprzez stronę Perfect World, gdzie do dyspozycji otrzymujesz multum sposobów płatności, począwszy od kart i paypali, po metodę komórkową - https://billing.perfectworld.com/charge

Proponuję przeczytać znajdujące się tam informacje i wskazówki oraz FAQ. To samo tyczy się regulaminu i instrukcji na stronie PayPal. Wszystko jest ładnie objaśnione i wykazując odrobinę inicjatywy sam się wszystkiego dowiesz, bez potrzeby tłumaczenia czegokolwiek przez inne osoby.

Po zakończeniu transakcji musisz przenieść zakupione Zen do konkretnej gry - w tym przypadku STO.

mad
    Participant

ok żeby potwierdzić płatności w perfect world, trzeba otrzymać kontrolnego maila, którego tudzież na moją skrzynkę podaną w koncie - tego maila nie dostaje!?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram