Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Republic of Rome Republic of Rome - rekrutacja graczy

Republic of Rome - rekrutacja graczy

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Keymaster

Minęło trochę czasu od zamknięcia poprzedniej gry, czy znajdą się chętni do spróbowania sił?

Więcej o Republic of Rome można poczytać w innych tematach na tym forum, zasady w polskiej wersji mogę podesłać na życzenie. Gra wystartuje, jeżeli znajdzie się 5 lub 6 chętnych.

Lista graczy:

• (rezerwacja)
    • Pitmistrz
    Pitmistrz
    Participant

Ok ja się na to pisze.

fluor
    Keymaster

ok, zobaczymy czy w jakimś rozsądnym czasie zbierzemy kworum 🙂

Celika
    Participant

Gra ktoś w to jeszcze? Byliby chętni by niedługo zagrać.?

Wentrym
    Participant

Ja coś tam grywam. Pomału już zapominam zasady 😀 Chętnie sobie przypomnę, jak coś to pisz 🙂

Ty­le jes­teś dla ko­goś ważny, ile pot­rze­buje on two­jej obec­ności w swoim życiu. Pracuję oobecnie jako księgowa Jelenia Góra

fluor
    Keymaster

Ooo, jakby coś mogę sobie też odświeżyć 🙂

Rezis
    Participant

Tak dawno w to nie grałem...

fluor
    Keymaster

Mi się poszczęściło i w kwietniu zagraliśmy partię w pełnym składzie, a być może i w styczniu coś się uda 🙂

Wiadomo, że gra przez forum to nie to samo, ale chociaż można sobie zasady przypomnieć i się z grą oswoić nieco 😉

ArminDK
    Participant

Nie grałem w to nigdy wcześniej. Oblukałem sobie jak wygląda rozgrywka i nawet nieźle to wygląda 🙂

Szcze­rość to niemówienie wszys­tkiego, a mówienie te­go, co przemilczano. Polecam księgowa Kalisz

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram