Forum › Fantastyka › Gry › Reddragon
Jakby ktos nie wiedzial Dojechali nas... i cienko to widze koalicja Smoczy Tron wraz z plugawym smokiem na czele (70 000 akrow i 25 000 000sily).Nie jestem pewien ale mozeby wlaczyc do tego jakies sojusznicze koalicje bo jest nieciekawie...???
Q jakbys mógł to użalaj sie na nasz los, na forum koalicji w RD. Nie wszyscy musza wiedzieć jak nam się powodzi, a że to jest jednak forum publiczne to nasz wróg może przez przypadek wpaść na to zwłaszcza że nazwa naszych księstw mówi o nas wszystko 😀 Tak więc wiesz własne brudy pierzemy u siebie 🙂
Sami wiecie, Semper Fidelis...Co prawda nie jestem nawet GW, wiec nie mogę mówić za całą Antyterrorystyczną, ale nasi przeciwnicy, z którymi mieliśmy mieć 10dniową wojenkę są już w dalekim stanie rozkładu. Właśnie negocjujemy z nimi WW, bo oni są chyba gotowi abdykować wszystkimi księstwami, chociaż zdobyliśmy tylko 10k ichniej ziemii.W każdym razie oficjele Kwadrantu potrafią chyba posługiwać się kanałami dyplomatycznymi z Najwyższymi Władzami Antyterrorystycznej. Mnie możecie alarmować, jakby IMP/GW coś kręcić zaczęli, czyli tylko w wyjątkowych sytuacjach.A z miejsca macie moje poparcie moralne ;)btw. nie są aż tacy wielcy wcale... jest co prawda jeden 70k, ale łączna ich powierzchnia jest równa waszej = inni są znacznie mniejsi. czyli nie uważam waszej sprawy za zupełnie przegraną ;)Wow, drupi... nie wiedziałem, że trzymasz Kwadrantowiczów aż tak krótko 😀
Q jakbys mógł to użalaj sie na nasz los, na forum koalicji w RD. Nie wszyscy musza wiedzieć jak nam się powodzi, a że to jest jednak forum publiczne to nasz wróg może przez przypadek wpaść na to zwłaszcza że nazwa naszych księstw mówi o nas wszystko 😀
Tak więc wiesz własne brudy pierzemy u siebie 🙂
Gra To nie powod zeby szukac tam jakiejs trekowej strony by bycmoze przechwycic posta na temat Reddragon.
Jestem w 100% pewien ze zaden nasz wrog z reddragon tego nie podslucha. Ja bym tak nie zrobil...
USS... nie znaczy startrek,
a ilu dzis w tym kraju go oglada???
A ilu wie ze takie cos istnieje???
Gra To nie powod zeby szukac tam jakiejs trekowej strony by bycmoze przechwycic posta na temat Reddragon.
Jestem w 100% pewien ze zaden nasz wrog z reddragon tego nie podslucha. Ja bym tak nie zrobil...
USS... nie znaczy startrek,
a ilu dzis w tym kraju go oglada???
A ilu wie ze takie cos istnieje???
W sumie szansa na to jest całkiem niewielka, chyba żeby im ktoś cynk dał... :ir:
Ale nie martw się Q, skoro twój GD jest optymistą, tzn że nie jest tak źle... 8)
Jak nastapi restart ERY , to sie dołacze do waszej koalki A co do coena , to wcale was nie olałem , tylko miałem z tymi 3 ksi estwami problemy ekonomiczne, a z II koalką ( PLANET EARTH ) to jakos nie wyszło
Hej hej... juz niedługo koniec ery... ale na razie jeszcze nie widać końca. Szkoda że Kwadrant tak obrywa... może się jeszcze odbijecie 8)
Ja juz wiem jak tu trzeba grac nastepnej ery nie zchrzanie chocby nie wiem co. Juz widze obdarte z akrow wrogie koalicje jeczace pod jarzmem czarow niszczacych spece.... 😈 i proszace o ww w zamian za pokoj, juz widze koalicje dzinow (wczesniej podbitych) gotowe pomoc nam w wojnie z przeciwnikiem na ktorego rzuca czary.(ale to tylko jeden ze swiatow rownoleglych 😀 )
Ja mam pomysl by zalozyc 2 koalicje i niech kazdy z nas ma po 2 ponstwa 1 na koalicje.Jedna koalicja bedzie nam sluzyc jako pastwisko, bedziemy z niej zabierac akry i kupowac za bezcen, a druga do normalnej gry i lupienia tamtej koalki, mysle ze na tydzien da nam po 6 000 akrow na lebka. To co ze to niby nie fair przeciez z tego kompa co my moze korzystac rzesza innych ludzi.
W przyszlej erze jestem magiem i pasowaloby zeby polowa z nas byla dzinami a plowa goblinami lub krasnalami, czy czyms podbnym. Bo najgorsze rasy i najmniej uzyteczne to Elfy i Ludzie.
W przyszlej erze jestem magiem i pasowaloby zeby polowa z nas byla dzinami a plowa goblinami lub krasnalami, czy czyms podbnym. Bo najgorsze rasy i najmniej uzyteczne to Elfy i Ludzie.
Patrz regulamin RD :
2. Zakładanie kont mających na celu ułatwienie sobie życia w grze poprzez cheatowanie (farmerstwo, ćwiczenie generałów, etc.), bądĽ też wykorzystywanie księstw innych graczy w akcjach mających taki cel. Do akcji takich zaliczane jest :
- wysyłanie na cel tylko i wyłącznie akcji magicznych: głupota, słabość lub pomór upadłych legionów, itp.
- wysyłanie na cel tylko i wyłącznie akcji złodziejskich: np. upijanie żołnierzy
- wysyłanie akcji wojskowych na księstwa swojego sojusznika, lub jakiejkolwiek innej koalicji mających na celu zmniejszenie jej strat w czasie gdy ma ona wojnę z inną koalicją. W razie wykrycia takich akcji odpowiedzialność spada na koalicje atakującą.
Jednakże każdy wykryty przypadek będzie rozpatrywany indywidualnie.
Administratorzy maja prawo zażądać dodatkowych wyjaśnień.
Więc nic z tego
nawet posiadanie ksiestwa w innej koalce jest zabronione
Ale czy bedzie egzekwowane
swego czasu grałem w II Koalkach , druga nie brała udziału w żadnej wojnie, moze dlatego nie została skasowana
Chyba że trekerzy-modemowcy i ci ze zmiennym IP załozą takie koalki
Pamietaj nie ma rzeczy niemozliwych mam plan i jakby przypadkiem mnie wyrzucili bede sie z nimi klucil i udowodnie swoja racje!
Więc nic z tego nawet posiadanie ksiestwa w innej koalce jest zabronione
Ale czy bedzie egzekwowane swego czasu grałem w II Koalkach , druga nie brała udziału w żadnej wojnie, moze dlatego nie została skasowana
Chyba że trekerzy-modemowcy i ci ze zmiennym IP załaązą takie koalki
Tia, już widzę modemowców grających na tych okropnych łączach w RD 😀
A obiło mi się o uszy, że ostatnio Admini zaczęli skanować koaliki z top-ileśtam pod względem właśnie multigubbingu... więc ryzyko istnieje.
A może zaprosić tu któregoś z Adminów RD, żeby wyjaśnił wszelkie wątpliwości. Pewnie pierwsze jego pytanie to nazwa twojego księstwa 😛
--==--
Hmm... O ile coś zostanie z naszego dotychczasowego pwnika, to polecam wam się z nim zmierzyć: buraczki na początku starcia miały 450k - o 50k więcej ziemii od nas. Jak jest teraz każdy widzi 😀
Szukacie ziemii za darmo - lepiej trafić nie możecie - tylko nie przyznawajcie się do znajomości z nami bo się będą wykręcać 😀
--==--
Eee... raczej nic z tego nie pójdzie... są zbyt mali... zresztą jak widzę u was też nie jest tak najtragiczniej:
http://rd2pl.valis.net.pl/koalicja.html?ko...2=kwadrant+alfa
Tylko ze za twoje poczynania moze beknąc cała koalka