Forum Fantastyka Gry Reddragon

Reddragon

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 306 total)
  • Author
    Participant

Jakby ktos nie wiedzial Dojechali nas... i cienko to widze koalicja Smoczy Tron wraz z plugawym smokiem na czele (70 000 akrow i 25 000 000sily).Nie jestem pewien ale mozeby wlaczyc do tego jakies sojusznicze koalicje bo jest nieciekawie...???

drupi
    Participant

Q jakbys mógł to użalaj sie na nasz los, na forum koalicji w RD. Nie wszyscy musza wiedzieć jak nam się powodzi, a że to jest jednak forum publiczne to nasz wróg może przez przypadek wpaść na to zwłaszcza że nazwa naszych księstw mówi o nas wszystko 😀 Tak więc wiesz własne brudy pierzemy u siebie 🙂

fluor
    Keymaster

Sami wiecie, Semper Fidelis...Co prawda nie jestem nawet GW, wiec nie mogę mówić za całą Antyterrorystyczną, ale nasi przeciwnicy, z którymi mieliśmy mieć 10dniową wojenkę są już w dalekim stanie rozkładu. Właśnie negocjujemy z nimi WW, bo oni są chyba gotowi abdykować wszystkimi księstwami, chociaż zdobyliśmy tylko 10k ichniej ziemii.W każdym razie oficjele Kwadrantu potrafią chyba posługiwać się kanałami dyplomatycznymi z Najwyższymi Władzami Antyterrorystycznej. Mnie możecie alarmować, jakby IMP/GW coś kręcić zaczęli, czyli tylko w wyjątkowych sytuacjach.A z miejsca macie moje poparcie moralne ;)btw. nie są aż tacy wielcy wcale... jest co prawda jeden 70k, ale łączna ich powierzchnia jest równa waszej = inni są znacznie mniejsi. czyli nie uważam waszej sprawy za zupełnie przegraną ;)Wow, drupi... nie wiedziałem, że trzymasz Kwadrantowiczów aż tak krótko 😀

Q
    Participant

Q jakbys mógł to użalaj sie na nasz los, na forum koalicji w RD. Nie wszyscy musza wiedzieć jak nam się powodzi, a że to jest jednak forum publiczne to nasz wróg może przez przypadek wpaść na to zwłaszcza że nazwa naszych księstw mówi o nas wszystko 😀 

Tak więc wiesz własne brudy pierzemy u siebie 🙂

Gra To nie powod zeby szukac tam jakiejs trekowej strony by bycmoze przechwycic posta na temat Reddragon.

Jestem w 100% pewien ze zaden nasz wrog z reddragon tego nie podslucha. Ja bym tak nie zrobil...

USS... nie znaczy startrek,

a ilu dzis w tym kraju go oglada???

A ilu wie ze takie cos istnieje???

fluor
    Keymaster

Gra To nie powod zeby szukac tam jakiejs trekowej strony by bycmoze przechwycic posta na temat Reddragon.

Jestem w 100% pewien ze zaden nasz wrog z reddragon tego nie podslucha. Ja bym tak nie zrobil...

USS... nie znaczy startrek,

a ilu dzis w tym kraju go oglada???

A ilu wie ze takie cos istnieje???

W sumie szansa na to jest całkiem niewielka, chyba żeby im ktoś cynk dał... :ir:

Ale nie martw się Q, skoro twój GD jest optymistą, tzn że nie jest tak źle... 8)

Reyden
    Participant

Jak nastapi restart ERY , to sie dołacze do waszej koalki A co do coena , to wcale was nie olałem , tylko miałem z tymi 3 ksi estwami problemy ekonomiczne, a z II koalką ( PLANET EARTH ) to jakos nie wyszło

fluor
    Keymaster

Hej hej... juz niedługo koniec ery... ale na razie jeszcze nie widać końca. Szkoda że Kwadrant tak obrywa... może się jeszcze odbijecie 8)

Q
    Participant

Ja juz wiem jak tu trzeba grac nastepnej ery nie zchrzanie chocby nie wiem co. Juz widze obdarte z akrow wrogie koalicje jeczace pod jarzmem czarow niszczacych spece.... 😈 i proszace o ww w zamian za pokoj, juz widze koalicje dzinow (wczesniej podbitych) gotowe pomoc nam w wojnie z przeciwnikiem na ktorego rzuca czary.(ale to tylko jeden ze swiatow rownoleglych 😀 )

Liranna
    Participant

Na razie przydałby się koniec tej przekletej ery.

Q
    Participant

Ja mam pomysl by zalozyc 2 koalicje i niech kazdy z nas ma po 2 ponstwa 1 na koalicje.Jedna koalicja bedzie nam sluzyc jako pastwisko, bedziemy z niej zabierac akry i kupowac za bezcen, a druga do normalnej gry i lupienia tamtej koalki, mysle ze na tydzien da nam po 6 000 akrow na lebka. To co ze to niby nie fair przeciez z tego kompa co my moze korzystac rzesza innych ludzi.

W przyszlej erze jestem magiem i pasowaloby zeby polowa z nas byla dzinami a plowa goblinami lub krasnalami, czy czyms podbnym. Bo najgorsze rasy i najmniej uzyteczne to Elfy i Ludzie.

Reyden
    Participant
    Quote:
    Ja mam pomysl by zalozyc 2 koalicje i niech kazdy z nas ma po 2 ponstwa 1 na koalicje.Jedna koalicja bedzie nam sluzyc jako pastwisko, bedziemy z niej zabierac akry i kupowac za bezcen, a druga do normalnej gry i lupienia tamtej koalki, mysle ze na tydzien da nam po 6 000 akrow na lebka. To co ze to niby nie fair przeciez z tego kompa co my moze korzystac rzesza innych ludzi.

W przyszlej erze jestem magiem i pasowaloby zeby polowa z nas byla dzinami a plowa goblinami lub krasnalami, czy czyms podbnym. Bo najgorsze rasy i najmniej uzyteczne to Elfy i Ludzie.

Patrz regulamin RD :

Quote:
    Regulamin RD:

2. Zakładanie kont mających na celu ułatwienie sobie życia w grze poprzez cheatowanie (farmerstwo, ćwiczenie generałów, etc.), bądĽ też wykorzystywanie księstw innych graczy w akcjach mających taki cel. Do akcji takich zaliczane jest :

- wysyłanie na cel tylko i wyłącznie akcji magicznych: głupota, słabość lub pomór upadłych legionów, itp.

- wysyłanie na cel tylko i wyłącznie akcji złodziejskich: np. upijanie żołnierzy

- wysyłanie akcji wojskowych na księstwa swojego sojusznika, lub jakiejkolwiek innej koalicji mających na celu zmniejszenie jej strat w czasie gdy ma ona wojnę z inną koalicją. W razie wykrycia takich akcji odpowiedzialność spada na koalicje atakującą.

Jednakże każdy wykryty przypadek będzie rozpatrywany indywidualnie.

Quote:
    1. Posiadanie przez użytkownika księstw poza jedną koalicją (np. tzw. single lub multiguby w innych koalicjach) W ramach jednej koalicji liczba księstw, które może mieć jeden gracz jest dowolna. Dozwolone jest granie graczy z jednego komputera np. (dom, cafe, pracownie szkolne i akademickie, itp.), po uprzednim poinformowaniu o takiej sytuacji przesyłając informacje na adres gracze@reddragon.pl List powinien zawierać numer IP nazwy księstw oraz nazwę koalicji w których będą grały.

Administratorzy maja prawo zażądać dodatkowych wyjaśnień.

Więc nic z tego

nawet posiadanie ksiestwa w innej koalce jest zabronione

Ale czy bedzie egzekwowane

swego czasu grałem w II Koalkach , druga nie brała udziału w żadnej wojnie, moze dlatego nie została skasowana

Chyba że trekerzy-modemowcy i ci ze zmiennym IP załozą takie koalki

Q
    Participant

Pamietaj nie ma rzeczy niemozliwych mam plan i jakby przypadkiem mnie wyrzucili bede sie z nimi klucil i udowodnie swoja racje!

fluor
    Keymaster

Więc nic z tego nawet posiadanie ksiestwa w innej koalce jest zabronione 

Ale czy bedzie egzekwowane swego czasu  grałem w II Koalkach , druga nie brała udziału w żadnej wojnie, moze dlatego nie została skasowana 

Chyba że trekerzy-modemowcy i ci ze zmiennym IP załaązą takie koalki

Tia, już widzę modemowców grających na tych okropnych łączach w RD 😀

A obiło mi się o uszy, że ostatnio Admini zaczęli skanować koaliki z top-ileśtam pod względem właśnie multigubbingu... więc ryzyko istnieje.

A może zaprosić tu któregoś z Adminów RD, żeby wyjaśnił wszelkie wątpliwości. Pewnie pierwsze jego pytanie to nazwa twojego księstwa 😛

--==--

Hmm... O ile coś zostanie z naszego dotychczasowego pwnika, to polecam wam się z nim zmierzyć: buraczki na początku starcia miały 450k - o 50k więcej ziemii od nas. Jak jest teraz każdy widzi 😀

Szukacie ziemii za darmo - lepiej trafić nie możecie - tylko nie przyznawajcie się do znajomości z nami bo się będą wykręcać 😀

--==--

Eee... raczej nic z tego nie pójdzie... są zbyt mali... zresztą jak widzę u was też nie jest tak najtragiczniej:

http://rd2pl.valis.net.pl/koalicja.html?ko...2=kwadrant+alfa

Reyden
    Participant
    Quote:
    Pamietaj nie ma rzeczy niemozliwych mam plan i jakby przypadkiem mnie wyrzucili bede sie z nimi klucil i udowodnie swoja racje!

Tylko ze za twoje poczynania moze beknąc cała koalka

Q
    Participant

Nikt za mnie nie beknie bo i czemu? Experyment to experyment ja z koalka w czasie prowadzenia tego nie bede mial nic wspolnego...A moje ksiestwo w jego ramach poswiecic moge...

I ponadto wszystko bedzie zgodne z regulaminem wiec czego sie bac???

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 306 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram