Forum Fantastyka Gry Reddragon

Reddragon

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 306 total)
  • Author
    Participant

Q jeszce jest taka sprawa ze w labiryncie dziennie mozesz byc raz albo dwa razy jak masz speca.

Q
    Participant

Prosze was o rade jak takie ksiestwo podbic aby na tym jak najwiecej zyskac???Czy ludzie przejda do nowego ksiestwa?Czy ziemie zostana przylaczone?czy budynki bede mogl zajac i te specjalne tez?I surowce?jesli tak to pewnie nie wszystkie?Jak to cholerstwo prowadzic?Prosze o rade dzieki!Edycja postow to super sprawa...

fluor
    Keymaster

Sprawa wyglada nastepujaco chce podbic jedno z moich 2 ksiestw bo ich obu nie poprowadze a umrzec mu nie dam bo mam w nim troche tego i tamtego dlatego prosze was o rade jak takie ksiestwo podbic aby na tym jak najwiecej zyskac???

Zara zara... czy to nie jest aby zabronione przez Regulamin??

btw. witam wszystkich, właśnie się aktywowałem na Forum 😉

drupi
    Participant

btw. witam wszystkich, właśnie się aktywowałem na Forum 😉

No fluor jakbys mial nieco racji, a właściwie całkowitą rację:)

fluor
    Keymaster

No fluor jakbys mial nieco racji, a właściwie całkowitą rację:)

Tak coś czułem... Zresztą wiesz, jestem waszym sojusznikiem, ale pewnych zasad chyba przestrzegamy, no nie??

czy nie?? 😈

Q
    Participant

😀

wytlumaczenie:

Bez strachu to dwie rozne osobowosci poprostu mam rozdwojenie jazni... 😉

No i wlasnie chce sie go pozbyc...

(aby bylo regulaminowo) 😉

Bez obrazy reguly sa po to by je lamac (cicho lamac)

Ksiestwo zostanie wkrotce unicestwione.

I po sprawie nie gram w RD tak dlugo aby znac i pamietac o wszystkich tamtejszych regulach bylem tam dopiero 2 dni...

Pozdrowionka!

EddieGcT
    Participant

Q pobedziesz troche dluzej w RD i sie wkrecisz na tyle ze nie bedziesz mial zadnych klopotow, poczatki zawsze sa trudne takze sie nie przejmuj, poza tym wszyscy sluza pomoca jesli byla by taka potrzeba

fluor
    Keymaster

No tak... wszystko jasne :)Nie martw się Q, wszyscy się ciągle uczą grać lepiej, tyle że na samym początku przebiega to najciężej:)No nie, OmegaOne?? 😉

OmegaOne
    Participant

No tak... wszystko jasne 🙂

Nie martw się Q, wszyscy się ciągle uczą grać lepiej, tyle że na samym początku przebiega to najciężej:)

No nie, OmegaOne?? 😉

co gdzie jak za co???.....eeeejj.... ja zawsze bylem haxior i wymiatacz a ty mnie do maluczkich porownujesz.....;)

a tak serio to ... s0000poro trzeba sie uczyc i dobrze nadstawiac uszu co mowia bardziej doswiadczeni... wtedy przychoda odkrywac cos, co zostalo juz odkryte....

No nie, Fluor?? 😉

fluor
    Keymaster

co gdzie jak za co???.....eeeejj.... ja zawsze bylem  haxior i wymiatacz a ty mnie do maluczkich porownujesz.....;)

a tak serio to ... s0000poro trzeba sie uczyc i dobrze nadstawiac uszu co mowia bardziej doswiadczeni... wtedy przychoda jakies efekty... bo poco odkrywac cos, co zostalo juz odkryte.... 

No nie, Fluor?? 😉

Ech... no oczywiście 😀

OmegaOne
    Participant

Masz szczescie ze sie zgadzasz 😉

P Peter
    Participant

A wlasciwie jakie macie ksiestwa i koalicje???

Jakbyscie sie tu wpisali to by wszystko bylo wiadome...

(na razie wiem ze Fixer ma USS Radom) no i tyle.

OmegaOne
    Participant
    Quote:
    A wlasciwie jakie macie ksiestwa i koalicje???

Jakbyscie sie tu wpisali to by wszystko bylo wiadome...

(na razie wiem ze Fixer ma USS Radom) no i tyle.

czy bedzie to zaskoczenie dla niektorych jak napisze USS Relativity ?? 😉

Liranna
    Participant

Koalicja to Kwadrant Alfa, a moje księstwo to USS Tiger.

drupi
    Participant

No ja drupi osobiście posiadam jedno księstewko zwie się kraj drupa i jestem z niego bardzo dumny 😀 Dorywczo zajmuje się relativity nie omega 😀

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 306 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram