Forum Fantastyka Gry Reddragon

Reddragon

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 306 total)
  • Author
    Participant

Wrrr...

To czerwone idzie mi na...

Dobra, dobra, postaram sie pisac czysto po polskiemu, może mi to na dobre wyjdzie.

Fakt

modki troche za dużo sie czepiają błędów 😀

W Sczebżeszynie , Chsząsz brzmi w trzcinie 😀 😀 😛 😛 😆 😆

mnemen
    Participant

Wrrr...

To czerwone idzie mi na...

Dobra, dobra, postaram sie pisac czysto po polskiemu, może mi to na dobre wyjdzie.

Kolorują to dlatego żebyś poprawiał błędy, od tego jest możliwość edycji postów ;P

EddieGcT
    Participant

Czy moze ktos jeszcze skusi sie na wyprobowanie swych sil w RD i walke ku chwale TSS 🙂 Od dzisiaj promocja dla nowo wstepujacych, a mianowicie ochrona i wspomaganie magiczne przez pierwszych kilkadziesiat tur za free 🙂 Jam jest czarwonik, miec duzo mana i pomagac chetnie 😀

TaChYoN
    Participant

Witam

Czy jeszcze ktoś jest chętny do gry oprócz tych co już grają i tych co nas (koalicjantów) olali? Jeśli tak, to zapraszam na http://www.reddragon.pl 

Potrzebujemy swieżej krwi, swieżych Trekerów, aby odzyskać dawną potegę.

łechech... czyzby aluzja pod moim katem ? ;P Jesli tak to bede zmuszony sie wytlumaczyc... choc z drugiej strony to nie do konca... bo to ja zostalem ominiety 🙁 🙁

drupi
    Participant

A przez kogo zostales ominiety o wspolnej koalce mowilismy od dawna Na forum bylo wszystko nazwa kto jest itp

Coen
    Participant

Nie to była aluzja w strone Reydena który nas olał w godzinie potrzeby.

TaChYoN
    Participant

A przez kogo zostales ominiety o wspolnej koalce mowilismy od dawna 

Na forum bylo wszystko nazwa kto jest itp

No ja wiem ze mowa byla... ale jakos nie mialem zaszczytu do niej zostac powolany 🙁

Coen
    Participant

A zgłosiłes sie o przyjecie do koalicji?

drupi
    Participant

A co mielismy ci zaproszenie wyslac???O drogi Tachyonie czy nie zechciabys wstapic do naszej koalicji bedziesz naszym wodzem nasza opoka nasza podpora na ciezkie czasy. Wiemy ze jestes doswiadczony ale to nie znaczy ze sie mamy przed toba korzyc:))

Coen
    Participant

Ok a więc niniejszym ogłaszam nabór do kolicji Kwadrant Alfa. Zainteresowanych prosze o info tu i/lub na poczte w RD

Q
    Participant

Hi wlasnie wchodze w gre RedDragonJesli ktos z was moglby mi poradzic od czego zacząc w co inwestowac, co budowac i jak sie do was przylaczyc(prosze o szczegoły)Bylbym wdzieczny.

Coen
    Participant

A więc po pierwsze przeczytaj instrukcję, są tam wszystkie pojęcia zawarte więc będziesz wiedział o czym dalej mowa. A z moich rad to powiem ci tak:

Nia inwestuj na razie w chłopów druidów i magów oraz nie buduj jezior mammy, sa narazie zbedne. Jeśli liczba jedzenia na ture spadnie ci ponizej zera jedyne dobuduj sadów owocowych. Poczatkowo nie inwestuj tez w płatnerzy i ludzi przeznacz raczej na murarzy, kamieniarzy, kupców (ale utrzymuj ich efektywnosc na poziomie 1000-2000%) i alchemików (w przyszlosci to oni u wojownków sa głownym źrodłem dochodów u magów sa oni i druidzi ale to dopiero przyszlosc). Dzieki temu bedziesz szybciej budowal budynki specjalne.

Nie inwestuj na razie w wojsko, nie opłąca sie, i tak armi silniej nie wystawisz a i ludzi i fundusze lepiej na gospodarke przeznaczyc.

Jak najszybciej zbuduj "światynie bogactw Autora" oraz 'skrzyrzowanie szlaków handlowych" umozliwia ci one dwukrotna wizyte w labiryncie (światynia) jak i dostep do handlu miedzy ksiestwami (skrzyzowanie)

teraz jak sie dołaczyc:

wchodzisz z zakładke "dyplomacja" i tam w oknie dialogowym wpisujesz nazwe naszej koalicji "Kwadrant Alfa" oraz naciskasz na przycisk "popros o przyjecie do koalicji. Wted juz tylko czekasz az imperator cie przyjmie.

Jeśli masz jeszcze jakies pytania to pytaj tu.

Q
    Participant

Jak zwiekszyc punkty zab ???

drupi
    Participant

Murarze robia punkty zabudowy. Duża wydajność murarzy i duża ich liczba. Wydajność robią naukowcy i budynki zwiększejące ową wydajność.

Q
    Participant

Dobra wysylam wam propozycje przylączenia sie do waszej Koalicji mojego skromnego panstewka...(Ksiestwo Qpid)

Ocencie je (wczesniej w to nie gralem)

Dostaliscie ???

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 306 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram