Forum › Fantastyka › Gry › Reddragon
juz mam to ustalone, tylko nie zdazylem przed wasza obecna wojenka
1.Spox nie wszystko musze pamiętać 😉
2.Ja akurat ciebie ani nikogo innego nie olewałem o ile dobrze pamietasz ...
3.Niby o jakich rzeczach nie mam pojęcia ?? Uznaje to za obrazę 😡
4.Jak byś dobrze przeczytał to napisałem, że nie wątpie w twoje kompetencje i starania ale nie zawsze to wychodziło tak jak byśmy chcieli ...
Coz po prostu nie wiedziales co sie dalo w koalce i to wsztstko 😉 Wiec skoro nie wiesz to nie pisz tego co Ci sie wydaje.
Sporo tego bylo
Q nie obraz sie ale wy bardzo slabo sobie radziliscie:P Wasza ziemia to byla ziemia koalicjantow ktora ani razu wojny nie widziala. Wjazd jaki dostaliscie byl na dodatek w pelni uzasadniony 🙁 niestety(widzialem wasza korespondencje z CzE - byla na imperatorskim - max ROTFL). 30 cos dni bez wojny toz to zbrodnia . Po prostu jak sie nie umaiwlaiscie na wojne to przynajmniej pakty trzeba bylo trzymac i wojsko al nie liczyc na szczescie - w takiej sytuacji to i pol serwera by wam nie pomoglo po prostu byliscie zwyklymi simmerami. A co do Bibloteki to juz calkiem inna historia. Zycze powodzenia w nastepnej erze. Zastawowcie sie jednak czy chcecia znowu zaczynac od poczatku czy nie lepiej przylaczyc sie do jakiejs doswiadczonej koalicji z doswiadczona zaloga.
Coz po prostu nie wiedziales co sie dalo w koalce i to wszystko
Kiedy grałem jeszcze w KA to byłem prawie na bieząco ze wszystkimi sprawami, a gdy już w tej koalce nie gram to nie interesują mnie sprawy z nią związane (chyba że ktoś złamie waszego protka 🙂 ), a takie rzeczy jak ilość imperatorów, których miała koalka są mało ważne ( przynajmniej dla mnie 😛 i dlatego tego dokładnie nie pamiętałem )
Ps:I na tym bym zakończył naszą wymianę zdań, a sprawy niewyjaśnione zostawił własnym domysłom (lub Archiwum X 😀 )
Tak z czystej ciekawości... kto jest tym osławionym Arcymagiem w Kwadrancie?? 😉
Tak z czystej ciekawości... kto jest tym osławionym Arcymagiem w Kwadrancie?? 😉
Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla fluor 😀
nie wiem czy moge wyjawic te skrywana tajemnice. W kazdym razie jest to ktos z TSS. 😀
nie wiem czy moge wyjawic te skrywana tajemnice. W kazdym razie jest to ktos z TSS. 😀
To że ktoś z TSS to się domyślam, stąd moje pytanie... Cóż skoro nie chcesz powiedzieć to nie. My przed naszymi sojusznikami nie mamy żadnych tajemnic 😯 😀
To że ktoś z TSS to się domyślam, stąd moje pytanie... Cóż skoro nie chcesz powiedzieć to nie. My przed naszymi sojusznikami nie mamy żadnych tajemnic 😯 😀
Yyyyy to nie tak ze nie chce powiedziec draznilem sie tylko:)
EddieGct znasz takiego porzadnego kadeta to on nam czaruje i jest w tym naprawde niezly!!!!
No wiesz co Drupi nie tak oficjalnie 😀 Fixer juz zadzialal i niezle mnie wkopal a teraz Ty 😉 nie moge obslugiwac kilku koalek 🙂 nawet w krajach musialme ustapic a swoja droga to i tak bylem tam tylko goscinnie 🙂 mam nadzieje ze ich magowie cosik wyniesli z mojego pobytu 🙂
Ależ nie, ja nie szukam zleceniobiorcy, jeszcze. Kierują mną czysta andoriańska ciekawość (złośliwi powiedzą że jakieś podstępne knowania 😛 )
Może jak mi się łączę przywróci to podyskutujemy chwilę, taka przyjacielska wymiana doświadczeń magicznych 8)
Na razie jestem Szefem Rządu Tymczasowego Antyterrorystycznej, więc i tak roboty od... dużo roboty 😀
macie dostep do red dragona ??nie moge sie zalogowac. moj kumpel ma taki sam problem.
Może jak mi się łączę przywróci to podyskutujemy chwilę, taka przyjacielska wymiana doświadczeń magicznych
Fluor ja bardzo chetnie 🙂 gadu moje masz wiec jak masz ochote to jasne, a mala wymiana doswiadczeni sie przyda, w koncu ja nie znam tak innego arcy a jak przyszlo mi wejsc do jednej koali w top 100 na jakis czas to jak na zlosc tam ze przyszlo mi byc arcy no i jak tu sie czegos nowego nauczyc 😛
macie dostep do red dragona ??
nie moge sie zalogowac. moj kumpel ma taki sam problem.
Czasem sie zdarza ze server jest przeladowany albo w ogole padl, wystarczy troche poczekac 🙂
Może jak mi się łączę przywróci to podyskutujemy chwilę, taka przyjacielska wymiana doświadczeń magicznych
Fluor ja bardzo chetnie 🙂
No dobra, tylko chwilowo a właściwie od miesiąca nie mam netu i gg 😉
Ale jak tylko tepsa mi naprawi to się pogada 🙂
No dobra, tylko chwilowo a właściwie od miesiąca nie mam netu i gg 😉 Ale jak tylko tepsa mi naprawi to się pogada 🙂
Hehe 🙂 jak mowilem ja bardzo chetnie wymienie doswiadczenia, wiec jak tylko bedziesz mial w miare normalny dostep do neta to odezwij sie na gadu 🙂
juz mnie to wkurza, znowu nie dziala serwer a ja wczoraj mialem wojne i musze znac wynik 😈
juz mnie to wkurza, znowu nie dziala serwer a ja wczoraj mialem wojne i musze znac wynik 😈
No straszne administratorzy rd w koncu biora ciezkie pieniadze za prowadzenie serva i tu nam takie numery wycinaja serv nie dziala. A moze bys sie tak zastanowil ze praca nad serverem na ktorym srednia zalogowanych osob to ok 600 osob jest dosyc ciezka i nie kazdy ma na tyle czasu.