Forum Fantastyka Gry Reddragon

Reddragon

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 306 total)
  • Author
    Participant

mam problem w RD, wypowiedziłem jednemu kolesioi wojnę, i nie moge wysłąc za chiny zadnych ataków , za każdym razem pokazuje że błędny wybór Celu Co jest ?? ❓ I nie można juz atakowac bez wypowiedzenia wojny ( akcje złdziejii i magów ) ❓

Liranna
    Participant

Można, ale jeśli chodzi o ataki magiczne to musisz uważać abyś nie miał członka swojej koalicji bo wtedy tak pisze, jak również w przypadku gdy ksiestwo jest za małe.

Vidmo
    Participant

Ja za to na targu nieźle się wzbogaciłem w poprzedniej erze (kupiłem za 400M broni a sprzedałem za 1,2G). W tej erze już nie robie takich manipulacji bo nie chce mi się a ceny i tak są stabilne :/Ps:Co się stało, że koalka Continuum się rozpadła, a Reydena znikneła

Reyden
    Participant

moja koalka została rozwiązana, kisęstwa przejda do Koalki Kraje hyboryjskie .

Powód :

1 .

mam problem w RD, wypowiedziłem jednemu kolesioi wojnę, i nie moge wysłąc za chiny zadnych ataków , za każdym razem pokazuje że błędny wybór Celu

😈 😈

2. straciełm 1 księstwo ( nie wiem jak ) 😈 😈

3. W grupie zawsze razniej i bezpieczniej

fluor
    Keymaster

(...)

Takie rzeczy zgłasza się Adminom.

drupi
    Participant

Ps:Co się stało, że koalka Continuum się rozpadła, a Reydena znikneła

Ano to sie stalo ze Q zazwyczaj ma tzw slomiany zapal jedna wojenka oklepik i rozpad koalicji. Niestety nie wszyscy sa w stanie grac ze tak powiem druzynowo a jedna z tych osob byl Q. Ty Vidmo tez dziwnie wlasny projekt zamiast pzrylaczyc sie do jakiejs koalicji z przyszloscia. No ale coz jesli wolicie wegetowac.

4mami
    Participant

jestem ostatnim czlonkiem Continuum, czy ktos mnie wezmie do siebie???rasa:hobbiciwiek:36ziemia:24095wojsko:884880nazwa: purpurowa kompania ewentualnie imperator continuum

Q
    Participant

Hmmm.....Jak ktos nie gra od miesiaca i nie ma w ogole dostepu do internetu to cos takiego to nie niespodzianka. Peter nie ma mnie nie ma a naszymi ksiestwami rzadza osoby trzecie.Sami widzieliscie jak koalicja prosperowala kiedy bylem w stanie grac a teraz nawet nie wiem co sie tam dzieje chetnie zagram kiedy bede mial staly dostep do internetu a nie raz w miesiacu.

4mami
    Participant

Pete dala mi haslo i dwa dni moglem wejsc. na 3 trzeci wywalilo mi bledne haslo. nie moglem sie ani z nia ani z toba skontaktowac. koalka powoli podupadala, a teraz zostalem ostatnim szescianem. od czasu do czasu ktos cos probuje mi zrobic, ale napotyka obrone. ale dlugo sam nie pociagne, dlatego szukam jakiejs koalki ST, ktora by sie mna zaopiekowala.

Reyden
    Participant

Niestety koalicja Kraje Hyboryjskie jest pełna , jedno miejsce jest w Kwadrancie Alfa

4mami
    Participant

a kto tam jest szefem i czy sa to osoby z tego forum.

drupi
    Participant

a kto tam jest szefem i czy sa to osoby z tego forum.

Rzadzi nami niejaki Fixer z tego forum a ja jestem jego gd 😀

4mami
    Participant

wieczorem z domu odezwe sie do was z prosba o zaciag 8)

Vidmo
    Participant

Ano to sie stalo ze Q zazwyczaj ma tzw slomiany zapal jedna wojenka oklepik i rozpad koalicji. Niestety nie wszyscy sa w stanie grac ze tak powiem druzynowo a jedna z tych osob byl Q. Ty Vidmo tez dziwnie wlasny projekt zamiast pzrylaczyc sie do jakiejs koalicji z przyszloscia. No ale coz jesli wolicie wegetowac.

Nie obrażaj mojej koalki bo nie zamierzam nią wegetować (czekam tylko aż moich 5 niedoświadczonych graczy wreszcie załapie gre 🙂 . Mój GD w poprzedniej erze obsadzał stanowiska GD w 2 koalkach w top 100 i dobrze mu szło. Podczas ostatniej wojny dostaliśmy ostro w d..e 🙂 ale szybko się podnieśliśmy i niedługo zamierzamy troche pokosić (dostaliśmy bo 3/4 koalki nie grało bo speców nie miało). Jeżeli nie wybudują reszty to kick z koalki :/ .

Ps:Może nasza koalka jest poza top 900 ale My gramy dla przyjemności

PPS:Przy okazji zdobyłem spore doświadczenie w grze jako imperator 😛

4mami
    Participant

to powiedzice mi jak mam sie usunac z koalki w ktorej jestem sam, i jestem impem.chyba, ze ktos ma jakies info kiedy wroci pete lub Q

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 306 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram