Forum › Fantastyka › Gry › Reddragon
A coz to sie stalo z naszym wspanialym Continuum 😀
Nie zeby to byla ironia 😀
A ja tam mam swoją Dolinę 😀 i gra mi się całkiem dobrze (mimo że moje guby troche cieniują)
Ps:Mam pytanko: Czemu nie pojawiają mi się żadne posty na sojuszniczym bo nie wierze, że nikt nic na tym nie pisze 😮
Cokolwiek dzieje sie z Dolinka i Continuum to jesli ktos jeszcze sie zastanawia nad koalka to ja zapraszam do Kwadrantu 😀 jest jeszcze jedno miejsce wolne a ja chetnie powieksze magiczne szwadrony zniszczenia 😈
hehe... LOLJedni nasi sojusznicy (Podroby) bawią się w tej erze w multiki i wczoraj w wyniku zawirowań zaatakowali naszych drugich sojuszników (Słodkie Misie). I weź tu bądź mądry kto ma rację 😀 A my też mieliśmy fajną akcję przed chwilą. Znaleźliśmy sobie w końcu porządny cel do wojny, wypowiedzieliśmy ją i wysłaliśmy warunki. Oni nas zaś ostrzegli, że grają bez zasad i jak nas zaatakuje 15 koalek tożebyśmy pretensji nie mieli. Jednym słowem, terroryści czystej próby 😛 A my na to, że się nie boimy bo też mamy sojuszników... Zresztą prowadziliśmy już kilka rozmów z naszymi przyjaciółmi ;)I dziś, w przeddzień konfliktu posłali uderzenie magiczne na naszych hobbitów a na wszystkich mordowanie genków. Oczywiście, większość z tego nie weszła bo uzbroiliśmy się dzień przed wojną, przeczuwając podobną akcję :DNa razie pomocy nie potrzeba, ale jakby oni włączyli swoich sojuszników do zabawy, to może się znaleźć troszkę ziemii do podziału :POczywiście nie będę wtedy pisał tutaj tylko kulturalną pocztą dyplomatyczną 😀
I dziś, w przeddzień konfliktu posłali uderzenie magiczne na naszych hobbitów a na wszystkich mordowanie genków. Oczywiście, większość z tego nie weszła bo uzbroiliśmy się dzień przed wojną, przeczuwając podobną akcję 😀
Ciekawe czy oni lubią mordowanie genków 😀
Ps:Popieram Ciebie Fluor takich terrorystów trzeba niszczyć 😈
Ciekawe czy oni lubią mordowanie genków 😀
Ps:Popieram Ciebie Fluor takich terrorystów trzeba niszczyć 😈
Chyba lubią, ale bardzo głupi nie są, ponieważ dziś zostawili swoich hobbitów w obronie i zamach na generałów Saddama się nie powiódł 😉
Na razie trwają dyplomatyczne uzgodnienia z nimi... Powiedzmy, że jest wywierany nacisk dyplomatyczny, kto ciekaw niech spojrzy na dyplomację koalicji Limeria 😀
No nic... mam nadzieję, że po tej lekcji zaczną grać bardziej po ludzku.
Na razie trwają dyplomatyczne uzgodnienia z nimi... Powiedzmy, że jest wywierany nacisk dyplomatyczny, kto ciekaw niech spojrzy na dyplomację koalicji Limeria 😀
No nic... mam nadzieję, że po tej lekcji zaczną grać bardziej po ludzku.
Szkoda tylko, że tych lekcji nie można dać odrazu wszystkim lamom aby się uczłowieczyli 😀
Jej co to sie porobilo 🙂 ale ziemia do podzialu zawsze sie przyda wiec jak cos to my bardzo chetnie 😀 oczywiscie najpierw kierowac sie trzeba do Fixera, chociaz ja chetnie bym potrenowal moich magow na tych lamach 😈
Wpadłem na genialny pomysł aby zrobić gierkę trekową w stylu Red Dragona. Za rasy mogłyby posłużyć rasy ze ST (np:Dziny-Q , Elfy-Wolkanie). Gdyby udało się wyprosić od Administratorów RD pozwolenia na użycie ich programu i pozmienianie go troche (zmiany graficzne itp) to niezłą gierę można by odpalić. Problemem może być jak zawsze miejsce na serwerze 🙂 i to kto by się zajął przeróbką w wypadku zgody i pozyczenia programu źródłowego (chociaż teraz są wakacje i jest sporo czasu). Co o tym myślicie :?:Ps:Na początek by mało osób w to grało ale z czasem by nowi przybyli 🙂
Nie ty pierwszy wpadles na ten pomysl, nawet swego czasu rozmawialem troche na ten temat z Pania Kapitan, ale do stworzenia czegos takiego trzeba miec naprawde spore umiejetnosci. Poza tym nie sadze zeby admini czescy rd udostepnili nam kod. Oni na tym niezla kase zbijaja.
Niestety tylko marzenia 🙁 - po pierwsze prawa do znaku ST trzebaby sie bylo dogadac z wlascicielami. Nawet nie wspominam o calej oprawie techniczno-graficznej. No i nie zapominajcie o bardzo szybkim laczu oraz naprawde poteznym serwie 2 mocne procki i kilka giga ramu to absolutne mnimum.
Vidmo: pomysł na równi genialny co nierealny, niestety.
Ehhh RD przechodzi kolejne zmiany zabiora nam mozliwosc przekrecania targu. I jak ja teraz 9G w 10 turek zarobie. 😉
Możliwość czego??
Jak jakas grupa graczy bedzie wykupowac surowce i bedzie wstawiac je drozej (cos tam wspomnieli o 10% - to ida do kasacji) Ot co.
Winisek ceny jedzenia nie beda skakac co oznacza ze hobbki maja przerabane. Po 8 to sie nawet nawozu nie oplaca sprzedawac 😛
Jak jakas grupa graczy bedzie wykupowac surowce i bedzie wstawiac je drozej (cos tam wspomnieli o 10% - to ida do kasacji) Ot co.
Winisek ceny jedzenia nie beda skakac co oznacza ze hobbki maja przerabane. Po 8 to sie nawet nawozu nie oplaca sprzedawac 😛
To taki zamach na tzw wolny rynek... ale szczerze mówiąc i tak nigdy nie miałem czasu się w to bawić. Ja tam tylko manę wrzucam i tyle 🙂