Forum Fandom Star Trek CCG [Raport] Deep Space 9 +Blaze of glory 3 lipca 2004

[Raport] Deep Space 9 +Blaze of glory 3 lipca 2004

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Participant

W sobotę odbył się od dawna zapowiadany i wielokrotnie przekładanynajdroższy Sealed Deck. Graliśmy starterami DS9 wspomagani przezboosterbox Blaze Of Glory.Turniej miał się rozpocząć o godzinie 10.30 ale zaczął się późniejgdyż piszący te słowa spóźnił się na skutek wizyty w AkademiiMedycznej na Fredry celem ustalania strategii zaliczeń po drodze klnącna lekarzy,którzy studentów mają w tylnej części ciała...:[Kiedy już doszedłem do Barda bo tam odbył się nasz turniej spotkałamnie niemiła niespodzianka - było nas tylko 6 osób 🙁 a liczyliśmy na12..ręce po prostu opadają, miejmy nadzieję że Agnieszka 😀 zawyży namstatystyki przy następnej okazji.Ale do rzeczy:System każdy z każdym czyli 5 rund. standardowy WS czyli 30 min/runde.W losowaniu ujawniło się moje szczęście gdyż jako jedyny z grającychczyli raz na 18 boosterów wyciągnąłem korzystajac z mego dobrego oka foliea był to sam Koloth.Kolejne dwa boosterki również szczesliwe bo byl to Worf i Odo Founder.Oczywiscie Orel probowal przehandlowac je ode mnie potem za erkowegoBajoranina ale przeciez czy karta z DS9 moze byc na wymiane za karte zBoG?Co ciekawe nikt nie wyciągnął battle bridge door więc walki jesli juzdobywaly sie w sposob standardowy.Orel wogole mial fuksa wyciagajacjak zwykle w starterze dilemke nie do przejscia dla zadnego zpersonelu...nikt nie wyciagnal Kai Opaki a cunning >38 z 5 personelunawet mi nie udalo sie uzyskac choc mialem juz 3 delikwentow zosemka..dokladnych wynikow poszczegolnych partii nie chce mi sie podawacmiejmy nadzieje ze zostana za to uwzglednione w naszej wielkopolskiejlidze.Klasyfikacja koncowa wyglada tak:1. orel 10 (+255)2. Tips 8(+195)3. Beyo 6 (-25)4. JC 4 (+40)5. TVIS 1 (-230)6. Rattlerr 1 (-295)Orel jako zwyciezca dostal trofeum w postaci pudla z BoG. Nagrodpocieszenia dla ostatniego miejsca nie bylo ale brawa dla Remiego zadzielną postawę.Turniej był bardzo zacięty, większość ludzi wpakowala się bezbłędniena LockBox i Aphasia Device..oczywiscie Orel mial bajorana ktoryafazje zdejmowal...romulak jeden 😛 😀 niektorzy uzywali takze misji dualnych co wprowadzilo dosyc ciekaweurozmaicenie ( i z reguly pod ta misja najwiecej dilemm)Niestety niektore misje byly dosc trudne( eh te stellar cartography)skutkiem czego wiele partii trwalo prawie pelne 30 minut bo zadna zestron nie miala na stole personelu odpowiedniego.Tips wygrywajac z Tvisem ustanowil nowy rekord najszybszej wygranej wWS 9 minut 11 sekund. 😯 Teksty turnieju:"A gdzie to jest zapisane???? - w Zasadach" (Beyo i JC - dyskusja natemat strzelania okrętów)"Ale masz burdel outpost ci sie przemiescil" (Tips)"Ale te artefakty szybko znikają""***"(nie moglem odczytac z protokolu turnieju) 😈 "ALE TO JEST ULTRA ERKA..."(Beyo i JC jednocześnie na głupie pytanieTVISA -"Ale po co mi Barclay?" ) 😮 Kolejny turniej moze juz za miesiac, jak dobrze pojdzie będzie toVoyager format, zwyciezcom gratuluję a przegranym życzę sukcesow nexttime.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram