Pytania

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 219 total)
  • Author
    Participant

Witamtutaj wszyscy chętni mogą zadawać pytania odnośnie PBEM'ów, samego Excelsiora oraz wszystkich rzeczy, jakie wpadną im do głowy.

fluor
    Keymaster

Czy na okręcie obowiązują trzyzmianowe wachty: Alfa 08-16, Beta 16-24, Gamma 0-8, czy według jakiegoś innego systemu? (oczywiście chodzi o bohaterów gry, nie graczy :D)

Zarathos
    Participant

Czy na okręcie obowiązują trzyzmianowe wachty: Alfa 08-16, Beta 16-24, Gamma 0-8, czy według jakiegoś innego systemu? (oczywiście chodzi o bohaterów gry, nie graczy :D)

[post="23827"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Zgadza sie. bohaterowie maja taka, gracze szwedaja sie jak chca 😀

HakunA_MatatA
    Participant

mam pytanko. Chodzi mi o broń ręczną na statku, czy jest tak jak np: w Elit Force 2 czy jakieś są ograniczenia (ewentualnie braki czy coś w tym rodzaju...)????

Zarathos
    Participant

jezeli chodzi ci o to, czegu uzywamy na okretach, to chyba w technologiach na stronie gry jest odpowiedni artykul.

maryyan
    Participant

witam

chciałem dołączyc do załogi Excelsior'a ale pomimo iz żgłosiłęm sie tydzien temu nie dostałem żadnej odpowiedzi poprostu żadnej reakcji ze strony rekrutujących.

maryyan@interia.pl

Wiktoria
    Participant

To tak jak ja... ale ja czekam dopiero 3... lub 4 dni ^^"

Zarathos
    Participant

Nigdy nie odpowiadam od razu, a na dodatego ostatnio dorwala mnie grypa i szczerze mowiac nie mam ani ochoty ani sily do analizowania podan. Jednak zapewniam, ze kazdy otrzyma odpowiedz prze uplywem 2 tygodni (tyle wynosi okres rozpatrywania - tak przy okazji)

Wiktoria
    Participant

Ale jak... to GM nie jest cyborgiem ? 😉

fluor
    Keymaster

Być może uda się jakoś namówić kapitana do przyspieszonego wysłania nowych ludzi do Akademii... 😉

Póki co, dla tych, którzy nie mogą się doczekać polecam lekturę Archiwum Akademii i Archiwum Excelsiora.

Wiktoria
    Participant

UUUU... dzięki... ale jak to jest.. to są 2 pbemy czy jak ?Edit: Spoko, juz wiem o co biega- wystarczyło przeczytać :]

Zarathos
    Participant

ze wszystkich aplikacji jakie dostalem tylko jedna nadaje sie do akademii bez poprawek. Facet chce zostac podoficerem marines wiec naczelny kat ExC bedzie mial co robic. Zaraz go wysle. Z reszta w celu poprawek skontaktuje sie, jak mi sie smar przestanie warzyc 😛

Wiktoria
    Participant

Jak to jest z polskimi czcionkami ? W archiwum wygląda to obleśnie, w mailach wychodzą normalnie... więc można ich używać czy nie ? przeglądałam forum, ale nie znalazłam na to odpowiedzi.EDIT: Spoko; Znalazłam odpowiedz w innym temacie.

HakunA_MatatA
    Participant

o co codzi z tymi "torturami" ? mogę pisać posty, że już niejako jestem na pokładzie???a i jeszcze skoro jestem chorążym, a na poładzie pełnie funkcje zastępce ochrony, to jaki będzie ang. skrót mojego stopnia????

fluor
    Keymaster

Zanim napisałeś pierwszego posta zdążyła powstać Akademia. Dlatego zostajesz niejako wycofany z akcji i umieszczony na szkoleniu... oczywiście to nie boli ani nie jest żadnym dyshonorem, ot standardowa procedura.Skontaktuj się z Kapitanem, żeby przesłał odpowiednie dane do Rektora 😉 Akademii Ekscelsiora a tam już się Tobą zaopiekujemy 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 219 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram