Forum Fandom Star Trek CCG Pyrkon 2006 - turnieje

Pyrkon 2006 - turnieje

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Witam.W marcu Poznanskie Spotkania z Fantastyka. Blok Trekowy jak zawsze reprezentowany to i turnieje się szykują.Na razie pisze post informujacy chcacy wysondowac ilu was przyjedzie:0My sobie w Poznaniu i tak poradzimy ale jak wiecej osob jest to zawsze lepiej.Na pewno odbędą się Mistrzostwa Polski w 1E preconstructed.Planujemy też zorganizowac turniej 2E oraz 1E sealed deck..moze przy uzyciu dodatku voyager.Ktos by sie pisal?

Gothmog
    Participant

Czesc, moze ja przyjade, ale niestety tylko 2E. A powiedz mi gra ktos u was w Babylon 5??Pozdrawiam

Beyo
    Participant

Czesc,

moze ja przyjade, ale niestety tylko 2E.

A powiedz mi gra ktos u was w Babylon 5??

Pozdrawiam

[post="39879"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Na razie 2 osoby a trzecia sie zapoznaje z klimatem..ale w sumie gralismy tylko an starterach dotad..:)

turnieju w to nie da sie zrobic ale moze jeden multiplay na konwencie jak najbardziej.

Co do 2E to spoko ponamawiaj innych graczy moze z czestochowy jak bedzie minimum 6 osob to zglaszam turniej do deciphera.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram