Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Przestroga Trekzeta i Startracki.

Przestroga Trekzeta i Startracki.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

Zaraz po wydaniu trekzety3 wyczytalem ze jest mozliwosc dostac StarTraki w cenie kosztow. Malymi literkami jest tam napisana stronka gdzie mozna tego dokonac. http://www.faust.euroserwer.com/startrack/ na stronce jest wszystko okladki itp. na dole jest adres mail na ktory nie omieszkalem wyslac zapytania czy to aktualne.

Oczywiscie dostalem odp twierdzaca. Zamowilem wszystkie (jak szalec to szalec). Po podaniu adresu mialem obiecane ze za 3 dni po niedzieli zostanie to do mnie wyslane.

Po 2 tygodniach dostalem list ze niestety byl tam maly wypadek virus czy cos z win i niestety moje zamowienie przepadlo i prosi o przyslanie wiadomosci z adresem i zamowieniem. Oczywiscie zrobilem tak.

po 3 tygodniach napisalem list z pytaniem co sie stalo z przesylka oczywiscie zostalo to zlekcewazone (przy zamawianiu czlowiek ten podal nr gg gdzie latwiej bylo sie dogadac) niestety teraz wszelkie proby wywolania nic nie daja mimo ze wczesniej byl codziennie z pewnoscia jestem na liscie ignorowanych.

Teraz mija juz spokojnie 1,5 miecha moze wiecej i nic. Odpowiedzi zadnej po prostu pelna profesjonalnosc. Nie pisze o tym aby sie tu wyzalic ale po to aby ostrzec innych przed bezsensownym czekaniem po prostu od razu lepiej sobie podarowac.

Slawek
    Moderator

Niewiem co o tym myśleć. No fakt, ja też miałem podobną sytuacje, zamówiłem te startracki i trekzete. Faust powiedział, że wyśle po niedzieli. No i tak minął miesiąc, stwierdziłem, że albo zapomniał albo miał coś z kompem. Jednak, że były wakacje a kasa idzie napisałem aby już nic nie wysyłał skoro nie wysłał. Nie miałem bezpośredniego kontaktu z Faustem więc nie wiem co było przyczyną.

Pilat
    Participant

i czy jest mozliwosc jakos je odegrac prosze o kontakt

Faust
    Participant

Wszystko sie zgadza, to ja osobiscie jestem winny za problemy z dystrybucja STARTRACKów i ponosze za to pełną odpowiedzialność. Niestety, przy radosnym założeniu na początku, że uda mi się wysłać i przegrać wszystkim ST6, nie wziałem pod uwage, że zawsze może wyskoczyć w zyciu jakies k&^&*(stwo, które zresztą ciągnie się do tej pory... Nie odpisuje zeby sie rozgrzeszac, po prostu chce wyjasnic sytuacje, niestety w niektórych "radosnych okolicznościach naszego wspaniałego kraju", nie da się skupić na działalności typowo hobbystycznej, bo hobby niestety do gara nie wpakujesz.Na obrone mam to, że kto ściągał ST6 edonkeyem, już go dawno ma, zresztą chyba do tej pory są osoby, które st6 hostuja. Jeśli nie, zwróccie się do Matroxa [nacz. TZ], który jest w posiadaniu ww. tytułu.W przyszłości, kolejne ST, będą dostępne tylko poprzez P2P, ewentualnie przez POGF, jeżeli zajdzie taka konieczność. W ten piątek, wrzuce relase ST3, który będzie pokutował na twardzielu, do końca października. Link będzie na Leviathanie.Pzdrw.Faust

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram