Przeniesienie gry

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

Mam pytanie czy próbował, ktoś przenieść grę np. na pendrivie na inny komputer tak, żeby kontynuować grę?

Jadorg
    Participant

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chodzi Ci o to by nie instalować gry od początku? Jeśli tak, to nie zadziała.

Reyden
    Participant

Swego czasu ( jeszcze jak nie było F2P ) udało mi się przenieść grę na zapasowym dysku i o dziwo odpaliła .Później zobaczę czy to samo da się zrobić z obecną wersją gry .

master_bruce
    Participant

Aha, a jak na nowo ściągnę i zaintaluję na innym kompie, to zacznę tam gdzie skończyłem?

Jadorg
    Participant

Tak. Nic nie stracisz. Wszystkie dane są zapisywane na serwerze gry.

Reyden
    Participant

Sprawdziłem i gra normalnie działa po przeniesieniu samego katalogu na inny komputer , trzeba tylko na nowo skonfigurować opcje - klawiszologia , rozdzielczość i detale itp.

Kwiat_W
    Participant

Sprawdziłem i gra normalnie działa po przeniesieniu samego katalogu na inny komputer , trzeba tylko na nowo skonfigurować opcje - klawiszologia , rozdzielczość i detale itp.

Klawiszologia i ustawienie interfejsu są zapisywane na serwerze.

wielebny
    Participant

to sie podłącze jak przypisac grę na drugi komputer, gdy loguję sie, czekam na kod na mailu, kod nie nadąża dojść , wylogowuje mnie z serwera i od początku, zawsze kod przychodzi spóźniony- można coś z tym zrobic ?

radek_j
    Participant

radzę zmienić maila na gmail sam miałem ten problem z poczta na onecie, zmieniłem na gogle i teraz przychodzi po kilku sekundach

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram