Forum › Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl › Newsy Star Trek Online › Promocja na Lock Box Key
Akurat Borg dał radę zasymilować (misja Asymilation) jednak Ferengi mogli je zdobyć po walkach z undine lecz nie wydaje mi się by były możliwe do sterowania przez ludzi. Jak to wytłumaczą nie wiem.
Jak to wytłumaczą nie wiem.
Prosto... czyli wcale.
Jak to wytłumaczą nie wiem.
Wczuliśmy się w Konsorcjum i postanowiliśmy zarabiać na wszystkim, nawet jeżeli nie ma to sensu.
Były już dinozałry to mnie nic nie zdziwi, przez lockboxy sypie się ekonomia w tej grze a za jakiś czas wszystkie nowości będą w skrzneczkach. Sezon 10 : LoxBox Wielki Nagus przejmuję Crypric
Ja tak sie zastanawiam ilu z was zrzedzi, placze, narzeka i codziennie odpala gre :>Nie chcecie? Nie grajcie...Ale powiem lepiej. Jak Cryptic sie pytal z jakiego serialu ma byc nowa rasa (wygral VOY) to ilu z was zaglosowalo? Ja nie glosowalem, bo wtedy mialem to gdzies, mialem 3 lata zaleglosci w grze.Ja chce aktualizacji Cardassian Lock Box. Dopakowanie Galora do standartu i Keldona do lobi. Oraz setu w lobi, broni innej niz tej w dilithium shop, zestawu konsol Galor/Keldon. Nawet bym sie nie pogniewal gdyby do promocji Romulan Survivor pack dawali Huteta.
Tak i niech zrobią fleet refit retrofit Enterprise NX, żeby jedną salwą zmiatał tac cube 😉
Ja chce aktualizacji Cardassian Lock Box. Dopakowanie Galora do standartu i Keldona do lobi. Oraz setu w lobi, broni innej niz tej w dilithium shop, zestawu konsol Galor/Keldon. Nawet bym sie nie pogniewal gdyby do promocji Romulan Survivor pack dawali Huteta.
Zapomnij, Cryptic aktualizuje tylko nowo wypuszczone $hipy jeśli ich popyt na dzień dobry jest za mały. Wszystko inne to prehistoria nie warta dotykania kijem ich zdaniem, bo nie wygeneruje bezpośrednio $.
Ale powiem lepiej. Jak Cryptic sie pytal z jakiego serialu ma byc nowa rasa (wygral VOY) to ilu z was zaglosowalo? Ja nie glosowalem, bo wtedy mialem to gdzies, mialem 3 lata zaleglosci w grze.
Rozwinięcie fabuły o Undine, a danie ich statków jako grywalne to dwie różne sprawy I. Thorne.
Ja tak sie zastanawiam ilu z was zrzedzi, placze, narzeka i codziennie odpala gre :>
Nie chcecie? Nie grajcie...
Kompletnie bezsensowna logika. Co ma piernik do wiatraka?
Gram bo lubię grę od strony mechaniki a także pomniejszych pomysłów. Nie oznacza to jednak, że automatycznie zmuszony jestem lubić, a nawet tolerować poronione decyzje developerów, które siłą rzeczy na lubianą przeze mnie grę wpływają.
Bo prawdę mówiąc nowy sezon chętnie obadam. Z chęcią sprawdzę nowe misje, powrócę do naziemnej Battlezone z nowymi kitami, a także pobawię się w Barbie nowymi opcjami customizacji postaci. Inna sprawa, że z drugiej strony dostajemy absurdalny już w swych fundamentach lock box oraz kolejny okręt P2W. Tu nawet nie chodzi o gusta, ale fakt, że te praktyki zabijają niektóre aspekty rozgrywki. Power creep sięgnął absurdów już dawno, a Cryptic tylko dalej go pogłębia. PvP to pośmiewisko w którym znajdziesz tylko Scimitary, żuki i Wellsy, a teraz pewnie też Nicory. PvE to wyścig na dps. Nowe zabawki - głównie do zdobycia właśnie w boxach - to coraz częściej właśnie przepakowane lub dopakowane warianty istniejących zdolności, o których można bez oporów powiedzieć "must have" jeśli celuje się w efektywność.
Ze swojej strony nic nie jestem w stanie zrobić, jak skomentować i skrytykować. Ewentualnie olać boxowe dziwadła i poprzestać na okrętach flotowych, co niestety i tak efektu nie przyniesie żadnego.
Mua w grze pojawia sie dośc rzadko, stąd na pewno zawarość nowego boxa mnie nie zainteresuje.. Niestety nie mam tyle EC by kupić te nowosci na Exchange'u, a dillu nawet do projektów reputacji nie mam kiedy wylatać Uwazam że gra to gra - fun dla funu.. a do tego starczy mi w tej chwili sam fakt "pilotowania" już posiadanych przeze mnie cacuszek z serialu. Kiedyś gdy miałem wiecej czasu wylatałem sobie wells'a, czy Jem Hadarr'owski carrier, ostatnim płatnym statkiem na który się skusiłem (i w sumie nie załuje, bo lata sie mi nim swietnie) to fleet battle cruiser, te dysonowskie sience zignorowałem, bo dotarło do mnie że ta pogoń za nowymi statkami moze nigdy sie nie skończyc. W PvP nie latam (no, czasem z bratem spróbujemy sie 1 na 1, ale rzadko, bo z powodu wyrównanego "braku poziomu" zdobycie 1 fraga trwa prawie pół godziny 😛 ), do PvE starczaja mi moje zabawki - większość misji jest na tyle prosta że da rade wykonac je darmowymi okrętami, a na STF-ach battle cruiser mi bardziej niż starcza. A jezeli inni beda miec coraz nowsze zabawki? no cóz, to chyba z plusem dla całej druzyny? :)BTW kiedyś zrobienie ISE zajmowało mi przeciętnie 12-13 minut (no wiem, nie ma sie czym chwalic 😛 ), teraz gracze mają takie stateczki i umiejetnosci że często da sie to skończyc w mniej niż 10 (średnio 7-8 minut) 😛 komentujac jednak bio statki: małe przegięcie. Zastanawiam sie czy w któryms z nastepnych boxów nie zobaczymy jednak jakiejś małej sfery Borga 😛
Mirory są dość ciekawe, dali nowe i inne niż w poprzednich lockbox-ach no i są w zasiegu ze ec (powinny po paru dniach)
a tu mała symulacja otwierania box-ów undine :