Promocja na Lock Box Key

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Nazbieraliście już zapas "nowych" starych Lock Box'ów? To teraz macie możliwość kupienia do nich kluczy o 15% taniej. Promocja potrwa do godziny 19:00 w piątek 25 kwietnia.

Źródło: Oficjalna strona STO

Slawek
    Moderator

Nazbieraliście już zapas "nowych" starych Lock Box'ów? To teraz macie możliwość kupienia do nich kluczy o 15% taniej.

Albo... poczekać do wtorku aż pojawią się nowe. 😉

Ech, na Tribblu żadnych przecieków. Naprawdę mam nadzieje, że to nie będzie Undine Lock Box... Dla mnie to będzie przegięcie większe niż okręt temporalne.

FAB
    Participant

Sławek, z "logicznego" punktu widzenia nie ma prawa być inny 😉

snowman
    Participant

Zawsze może się pojawić pudełko podobne do Tal Shiar Lock Box, jakaś wersja Adapted Undine. A kto wie? Być może po raz pierwszy nie dostaniemy nowego okrętu tylko jakąś możliwość modyfikacji tych natywnych... Nie, to chyba niemożliwe 😉

Uchi
    Participant

Dostać bio-statki niby przegięcie ale z drugiej jak przypomnę sobie odcinek ST:TNG "Tin Man" ten z misją do bio-okrętu, który nazywał się Gamtu i z którym kontaktował się telepata betazoid, to nie wydaja mi się te okręty aż takie straszne do zaimplementowanie. Mój remanin (telepata w końcu) z chęcią złapałby jakiegoś bio-battle-criusera. :-)P.S. Jako fan bio-technologii (Babylon 5 technologia Vorlonów i Cieni) z radością bym coś takiego zobaczył w grze.

Slawek
    Moderator

Undine Bio-ship z osłonami Reman...Z "logicznego" punktu widzenia wrzucanie grywalnych Undine to jak wrzucanie grywalnych Borg lub Iconian. Dla mnie przegięcie - nie wiem jak dla Cryptic. Niemniej jednak wydaje mi się, że byłby to też przesyt Undine na start sezonu - w reputacji nowe itemy, konsole, sety, kity, broń. W nowym FE też itemy i traity. Co niby można by było wrzucić do boxa czego nie byłoby w reputacji i jak to rozróżnić? Poprzednia reputacja to tak naprawdę był Dyson, nie Voth, dlatego box jeszcze miał jako taki sens. Teraz Undine by się powtarzało.Zobaczymy. Ja jednak mam nadzieje, że będzie to coś innego niż Undine.

snowman
    Participant

Już wiem, biorąc pod uwagę fakt odnowy "Borg versus Undine" story arc otrzymamy pudełko z hybrydowym okrętem Borg-Undine 😀 A na serio, nawet Cryptic nie posunie się tak daleko, by wprowadzać grywalne okręty Undine... no i chyba stacja telewizyjna posiadająca prawa do Voyagera nie byłaby zachwycona takim obrotem spraw...

iron1992
    Participant

Ja bym powiedział to tak Cryptic za jakiś czas nie mieć innego wyjścia jak kombinować z okrętami hybrydowymi. Bo jak wiemy czas leci a czasami ta gra jest dość nudna nie licząc eventów.

domirex
    Participant

Jak dla mnie wystarczyło by więcej battle zone takich jak naziemny Dyson. I kosmiczne mogły by zostać ulepszone w jej stronę. Zyskali by w ten sposób z parę tygodni ( mi naziemny Dyson znudził się dopiero po 3 tygodniach) 😆 😆 😆

I. Thorne
    Participant

A dlaczego nie ma byc Undine Lock Box? A Tholian to mogly?I nie zaslaniajcie sie polityka Paramountu, licencja jest wykupiona, procent zyskow leci na konto wytworni i oni leja na to jaki statek bedzie. Liczy sie tylko zysk.A tak na marginesie mogliby zrobic serial opisuja wydarzenia w galaktyce w roznych czasach jak przygody Stargazera czy USS Enterprise-C, ale bez aktorow tylko technika komputerowa. Do tego podkladajacy glosy byliby w wiekszosci nieznani czyli tani.

FAB
    Participant

W ten sposób "tani" staliby się "drodzy".

Uchi
    Participant

I. Thorne ma świetny pomysł. Nie pogardziłbym Star Trekową wersją "Star Wars: The Clone Wars".

domirex
    Participant

Najlepiej byłoby zrobić o agentach temporalnych i o gwiezdnej flocie z XXIX wieku.Ps: o tym może lepiej pisać w innym temacie

snowman
    Participant

A jednak Undine Box 😉

Slawek
    Moderator

Zastanawiam się dlaczego Ferengi/Lobi Consortium nie rządzi galaktyką. Borg nie jest w stanie zasymilować Undine, ale Ferengi swe łapska na okrętach biologicznych jakoś położyli...Protestuję. Newsa o boxie nie będzie z mojej strony.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram