Promocja na Lock Box Key

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Jak to już Cryptic ma w tradycji zaraz po ogłoszeniu powrotu starych skrzynek w następnej kolejności przychodzi czas na promocyjną obniżkę cen na kluczyki do owych skrzynek. 15% rabat pozostanie w C-Store do godziny 1900 w poniedziałek 21 lipca. Warto jednak pamiętać iż w ten czwartek do gry najprawdopodobniej trafi też nowy Lock Box.

Źródło: Oficjalna strona STO

snowman
    Participant

Ciekaw jestem czy w najbliższy czwartek razem z nowymi skrzynkami pojawi się również Sezon 9.5. Do tej pory wydawało się to dość oczywiste, ale po ostatnim newsie z oficjalnej strony nabrałem wątpliwości.

Join STO Community Manager CaptainSmirk this Friday, July 18th, 2014 at 12PM/Noon PDT (click here for your local time) for his Livestream of some of the latest REDACTED to hit the Holodeck server from the upcoming Season 9.5 release.

Sposób sformułowania powyższego zdania sugeruje, że nowy sezon pojawi się najwcześniej w przyszłym tygodniu... może we wtorek, 22 lipca?

Melnikor
    Participant

"REDACTED" może odnosić się do Xindi Lock Box. Który z racji tego że jest tylko domniemany na podstawie wycieku pewnych informacji z gry jest też właśnie w ten sposób określany przez graczy na oficjalnym Forum: REDACTED Lock Box.

Edytka:

Dołączona grafika

Patrząc że grafika dołączona do news'a pokazuje mostek którego (przynajmniej ja) nie kojarzę, stanowczo mowa o nowym Lock Box'ie.

snowman
    Participant

Miałem na myśli fragment "...to hit the Holodeck server", który znaczy w tym kontekście tyle co "...pojawi się (dopiero) na Holodecku". A ponieważ livestream ma się odbyć 18 lipca (piątek), to być może nowy sezon wejdzie właśnie po tej dacie. Można ten fragment rozumieć także w ten sposób, że ktoś to napisał przed 17 lipca i dlatego wybrał formę "...to hit the Holodeck server". Pożyjemy, zobaczymy...

Slawek
    Moderator

Nie, zdanie jednoznacznie sugeruje, że w piątkowy livestream na holodeku skupi się na nadchodzących nowościach sezonu 9,5. Nadchodzących, bo jednak jeszcze sezon się nie ukazał, a nastąpi to w czwartek.

W przeciwnym wypadku livestream na holodeku by nie miał sensu, skoro nie byłoby na nim jeszcze buildu z S9,5.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram