Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Uniwersum Gry, porady i taktyka Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 484 total)
  • Author
    Participant

Nom, jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba... nie wiem, odejść od komputera, czy coś. 😉

nie rób tego więcej! nie wypisyj takich rzeczy. ciśnienie mi normalnie skoczyle do 200 😉

Melnikor
    Participant

Strona właśnie ruszyła 🙂

A według tematu czeka nas jeszcze godzina do startu serwera.

pientach
    Participant

No ale dalej jest problem z zalogowaniem się, miało ruszyć teraz o 20, przynajmniej tak napisali na forum sto. No ale czekamy dalej 😉

Zarathos
    Participant

Liberto - przyzwyczajaj się. Masz pecha być europejczykiem i takie przerwy w godzinach w których większość ludzi gra to normalka.O, jest info: 20:00 UTC powrót na linię. Czyli 21 UTC (bo Cryptic ma problem z przeliczeniem czasu), to w Polsce 22:00. Idę sobie zagrzać rumu i poczytać "Tajemniczą Wyspę".EDYTKA: a nie, dobrze przeliczyli. +8 do PST. Czyli mają nadzieję, że do 21:00 polskiego czasu holodek wstanie. Tak czy tak można zrobić coś konstruktywnego i nie czekać.EDYTKA II: ale nowa strona jest średnio na jeża. Jakaś czarna, pseudo web 2.0. Ohydztwo.

LIBERTO
    Participant

Liberto - przyzwyczajaj się. Masz pecha być europejczykiem i takie przerwy w godzinach w których większość ludzi gra to normalka.

no tak nie wziołem pod uwage różnicy czasu. u nich teraz pewnie najmniejszy ruch jest. szkoda bo tylko późnym popołudniem mogę pograć.aczkolwiek jutro wolne to można zarwać nocke 😉

Melnikor
    Participant

Generalnie u nich są teraz normalne godziny pracy, wątpię żeby komuś chciało się siedzieć po nocy i wgrywać updaty.

Lafiel
    Participant

Czas na porobienie czegoś w RL a nie ciągłe naciskanie F5 😉

LIBERTO
    Participant

mel no tak zgadza sie. mialem na mysli najmnieszy ruch bo lud w szkolach albo w pracy jest. a tak btw strona dziala i nawet do c store wlazlem a tam niespodzianka: dodatkowe c pointsy a dopiero 2-3 dni abonament leciedit sry. działa ale nie ma nic w sklepie :-0

Melnikor
    Participant

Server is on-line. Engade

Reyden
    Participant

Szkoda że ten patch co nie co zepsuł - choćby loty w WARP i impulsowej , wyraźnie wolniej - w WARP szczególnie ( może dlatego że z WARP 10 spadło do ok. WARP 8,9 )

Zarathos
    Participant

Warp jak warp. Zdaje się, że STFy i PvP (areny) też nie działały. STO jest jak socjalistyczna ojczyzna - dziarsko mierzy się z problemami nieznanymi innym MMO. I jak jedną rzecz naprawi to 10 popsuje - żeby lud pracujący miast i wsi miał co robić. A burżuje się nie rozbestwili jakby im nagle wszystko poprawnie zaczęło działać.

Silver Phoenix
    Participant

No... Z tym to akurat dobrze, bo warp 10 to prędkość nie do osiągnięcia w normalnych warunkach, jeśli dobrze pamiętam :)Zresztą dziwnie to wyglądało, jak mój BoP z poziomu commander zasuwał warp 10 na defaultowym napędzie 🙂

Reyden
    Participant

Ja k by ktoś nie wiedział - od 15 do 17 serwer gry będzie wyłączony - konserwacja + nowy patch .

Silver Phoenix
    Participant

Znowu?

pientach
    Participant

patch za patchem 😛 Star Trek Patch a nie online 😛

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 484 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram